2009 üstü temiz olursa 400 bin liralara
Yavaş yavaş konu kıvama geliyor hadi 50 daha koy da ızdırabını dindireyim.
@Domestos veli abim bu noktaya kolay gelmedim. Dahili ve harici politikalarımi takdir etmeni bekliyorum
2009 üstü temiz olursa 400 bin liralara
Tam elitizim kokuları gelecek derken yine avam laflar havada uçuşmaya başladı, bir üst lige çık artık. Şanın yürüsün, meydan yiğit görsün, kır zincirlerini. Mango soslu salata yiyelim, kaju kemirelim, havyar sürelim oramiza buramiza400 bulalım önce bi
Verdiğin gazın 10 da biri kadar da para versen bu iş tamamdırTam elitizim kokuları gelecek derken yine avam laflar havada uçuşmaya başladı, bir üst lige çık artık. Şanın yürüsün, meydan yiğit görsün, kır zincirlerini. Mango soslu salata yiyelim, kaju kemirelim, havyar sürelim oramiza buramiza
Sonuna kadar destekçinim... Fakir halktan bi cacık olmayacağını anladım artık... Ekmek yoksa pasta yisinle...Yavaş yavaş konu kıvama geliyor hadi 50 daha koy da ızdırabını dindireyim.
@Domestos veli abim bu noktaya kolay gelmedim. Dahili ve harici politikalarımi takdir etmeni bekliyorum
Patetesi bulana kadar üç kez baktım abi, helal olsun sana.İlan ile alakasız olacak bir soru, Fotoğraf 1-4-5 de ağacın üstündeki patates neyi ifade etmektedir ??
Yükleniyor…
www.sahibinden.com
Tek bir patates alabilmiş, fotoğraf çekene kadar da ağaçta bırakmış abi.İlan ile alakasız olacak bir soru, Fotoğraf 1-4-5 de ağacın üstündeki patates neyi ifade etmektedir ??
Yükleniyor…
www.sahibinden.com
Ya da fidan aşlaması için kullanılmıştırPatetesi bulana kadar üç kez baktım abi, helal olsun sana.
İlk ve Tek aklıma gelen şey, patates filizlensin diye bırakıldığı. Filizlenen patatesleri toprağa gömerek patates üretimi yapılıyor.
Konu patates üretimine bile geldi çattı ya helal olsun bize.
Laguna aradim açmadı, kardeş attığın arabalar çok güzel ,içlerinden biri olacak inşallah.Ya da fidan aşlaması için kullanılmıştır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yükleniyor…
www.sahibinden.com
Yükleniyor…
www.sahibinden.com
Görmedim ben.Forumdaki 6 ilanının km mi yüksek geldi?
Beni boşver başka araçlara bak diyor