HakanEMRE
Aktif
Ooo hayalet gösterge sanırım
Ooo hayalet gösterge sanırım
Bu nasıl bir güzelliktir ya
Hepsinde mi yoksa Power veya Sense'lerde mi var acaba sadeceTabi ki, hayalet var artık.
Foruma sevdireceğim yeni HB'i
Konu hakkında şuan için bilgim yok, ABD satış paketlerini bir incelemeye çalışırım. Tr'de bakalım aynı paketler olur mu yoksa isimleri değişir mi merak ediyorum.Hepsinde mi yoksa Power veya Sense'lerde mi var acaba sadece
Baktım şimdi, önden çekişte 4 paket, Awd de 3 paket var (giriş paketi yok). Paketlere sırasıyla eklenen donanımlarda hayalet ekrandan bahsedilmiyor, sanırım standart hepsinde var. Bütün donanım paketlerinde şu geçiyorHepsinde mi yoksa Power veya Sense'lerde mi var acaba sadece
Konu hakkında şuan için bilgim yok, ABD satış paketlerini bir incelemeye çalışırım. Tr'de bakalım aynı paketler olur mu yoksa isimleri değişir mi merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktım şimdi, önden çekişte 4 paket, Awd de 3 paket var (giriş paketi yok). Paketlere sırasıyla eklenen donanımlarda hayalet ekrandan bahsedilmiyor, sanırım standart hepsinde var. Bütün donanım paketlerinde şu geçiyor
- Yol bilgisayarı bulunan 7 inç LCD Çoklu Bilgi Ekranı
ABD ye gidiyor Awd evet, bize gelir mi, hiç sanmam.4x4 de mi varmış yeni Mazda 3'lerde. TR'ye gelirmi acaba.
Bu arada son model Passatlarda hayalet gösterge ya opsiyonel yada sadece ful modellerinde (highline) var. Japonlar Almanlar kadar donanımlı araç yapmıyor ama donanımdan hiç çalmıyorlar benim anladığım.
Büyük ihtimalle, hali hazırda CX-3'lerde kullanılan "gerektiğinde" 4*4 olan sistem yeni kasa Mazda 3'te kullanılıyor... Daimi olarak 4 çeker değildir diye tahmin ediyorum...4x4 de mi varmış yeni Mazda 3'lerde. TR'ye gelirmi acaba.
Bu arada son model Passatlarda hayalet gösterge ya opsiyonel yada sadece ful modellerinde (highline) var. Japonlar Almanlar kadar donanımlı araç yapmıyor ama donanımdan hiç çalmıyorlar benim anladığım.
Evet abi öyle, gerektiğinde aktif olanlar Awd, daimi 4 çeker olanlar 4wd diye geçiyor sanırım.Büyük ihtimalle, hali hazırda CX-3'lerde kullanılan "gerektiğinde" 4*4 olan sistem yeni kasa Mazda 3'te kullanılıyor... Daimi olarak 4 çeker değildir diye tahmin ediyorum...
Zamanla alışıyor göz sanırım abi, BM Sky HB harika bir tasarım, yeni HB te gördükçe inceledikçe sevmeye başladım. Yan profilden eskisi daha dinamik duruyorGözüm mü alışmadı, ön yargılı mıyım nedir bana önceki kasa daha güzel geliyor...