Intense bakAbi, ASX in 2013 model yılı olanını dolaştırıyorum görüştüklerim oldu onlara da benden daha hızlı davrananlar müşteri oldu.
ASX arıza düşüklüğü ve sınıfının en az yakan aracı olarak 3 adım önde.
Yücel abi Yakup abi bi boxer motorlu araç sormuştu Adem ustaya da boxer motorsa yanaşmasın demişti. Hatırlatayım dedim.Yakup senin biraz kafani karistirayim Subaru Forester ozellikle 2.5 turbolu olursa super olur. Bir diger aracta Toureg 3.2 motor. Bu araclari bi incele bence hosuna gidecek
awd sw seviyorsan su araca bir bak istersen : http://subaruturkiyeforum.com/konu-malesef-satilik-subaru-legacy-2011-sw.html
Baktım abi hemde çok defa ama LPG olayı sıkıntılı o yüzden bakmayı bıraktım.
Sayfaya ulaşamıyorum abonelik istiyor, eğer abone olursam bakarım.
2.5 turbo foresterlar benzinle kullanılacaksa eyvallah ama yok LPG ile kullanacam deniyorsa malesef o iş zor biraz LPG ile binilecekse yapılacaklar, hortumlar silikon hortumlarla değişecek, orjinal raydatör daha büyüğü ile değişecek (misimhoto gibi birşey olursa iyi olur) şanzıman yağ soğutucusu büyütülecek, aksi tadirde sürekli conta yakarsınız, bu yüzden turbo ve lpg kullanımı olacaksa 2003-2005 2.0 XT Forester tercşh edilebilirYakup senin biraz kafani karistirayim Subaru Forester ozellikle 2.5 turbolu olursa super olur. Bir diger aracta Toureg 3.2 motor. Bu araclari bi incele bence hosuna gidecek