35makinist90
Sessiz
(DSC Arızasıyla İlgili)
BL kasa araçlarımızda yanal ivme sensörü nerede arkadaşlar? Yardımcı olabilir misiniz..
BL kasa araçlarımızda yanal ivme sensörü nerede arkadaşlar? Yardımcı olabilir misiniz..
Şase ortasında el freninin altında ve arkasında kalıyor diye hatırlıyorum.(DSC Arızasıyla İlgili)
Şase ortasında el freninin altında ve arkasında kalıyor diye hatırlıyorum.
Şase ortasında el freninin altında ve arkasında kalıyor diye hatırlıyorum.
Evet yarın iletişime geçerim.. Şöyle bir parça var gaz pedalı yanında ancak emin olamadım..Merser'i arayıp yedek parçadan destek alabilirsiniz.
Evet yarın iletişime geçerim.. Şöyle bir parça var gaz pedalı yanında ancak emin olamadım..
Ekli dosyayı görüntüle 47093
Yaw rate el freni oralarda olmalı çünkü ağırlık merkezi ortasında olmalı diğer ikinci yazdığınız sanırım dikey hareket sensörü. Parça arızalı olduğuna nasıl kanaat getirdiniz cihaz da o sensör adını mı verdi?
Geçmiş olsun.
Yükleme işini nasıl yaptınız ?
Biraz geç oldu ama yeni yayınlandı, en azından bu sorunu tekrar yaşayan biri olursa yol göstermek adına bir alternatif olur.
Forscan 30 Ekim 2.3.26 güncellemesinde; (Sadece Mazda ile ilgili olan kısımları ekliyorum- Çeviri google)
- + "MAF Sensörü Adaptasyonunu Sıfırla", "Turbo Şarjı Değişken Kanat Konumu Sensörü Adaptasyonunu Sıfırla" servis prosedürü:
- Ranger / Mazda B Serisi / Kurye 2.2 / 3.2 TDCi 2011/2015 model yılı
- Mazda 2 1.6 Y6
- Mazda 3 1.6 Y6
- Mazda 5 1.6 Y6
- + ABS / ESP modülü için servis fonksiyonları: "Yanal Hızlanma Sensörünü Kalibre Et", "Boyuna Sensörü Kalibre Et", "Basınç Sensörünü Kalibre Et", "Yaw Hız Sensörünü Kalibre Et" için:
- Demio / Mazda 2 DE 2007-2014 model yılları
- Axela / Mazda 3 BL 2009-2013 model yılı
- Premacy / Mazda 5 2010-2013 model yılları
Sizinki kadar zahmetli ve daha riskli uygulamaya nazaran kalibrasyonla çözülebilme ihtimali olan durumlar için denenebilir bir alternatif.