MEHMET ALİ TAŞDELEN
Sessiz
Selamünaleyküm arkadaşlar. Otobanda giderken tak tuk Bi ses geldi klima açık gidiyordum. Akü lambası yanmaya başladı inip baktım v kayışı kopmuş bende en sakın sanayiye 60 km falan var gece olmadığı için önemsemeden yola devam ettim sonra araba çekişen düştü. Bi baktım araba hararet sonda. hemen sağa çektim soğumasını bekledim hararet yarıya geldi fan çalışmaya devam ediyor bu arada. bu şekilde 30 km gittim sonra harareti düşüremedim su tutuyoruz radyatöre zerre hararette azalma yok enson kontağı kapatıp çekici çağırdım sanayinin yolunu tuttum. Kayışı yerine taktırdık falan neyse araba conta yakmanın ucundan dönmüş dedi ödemişte götürdüğüm usta. araba 45 dk falan rölantide çalıştı sıkıntı yok sen yola çık zorlamadan Denizli ye git dedi. Başımdan bunlar geçti. Çok uzattım kusura bakmayın.Şimdi
1.arabanın sesi değişti çalışırken paldır küldür çalışıyor.Sonra normale dönüyor eskisi gibi olmasa da t. Rölantide ki titreşim arttı bu olaydan sonra
2. Araba arkadan beyaz duman atıyor.
3.ödemiş Denizli yolunda eve döndüğümde 3 litre su eksilmiş. Gaza geç geçince su eksilttiğini fark ettim ilave ettim.
4.motor soğukken su boruları hamur gibi yumuşak ve normal.
5.yağa su kaçırma yok.
6.hararet normal seviyelerde sıkıntısız biniyorum fakat beyaz duman baya fazla.
7.çekişi biraz değişti araba salaktaştı rölanti ilk çalıştığında 2 civarı 10 dk sonra 900 a düşüyor.
NAPAYIM USTAYA GÖTÜRDÜM SUYUNA BAK BİN DEDİ SU KAÇAĞINI TAKİP ET NERDEN EKSİLİYOR DİYE BEN BİNMEYE KORKUYORUM
NAPMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. DENİZLİDEN SAYGILAR VE SEVGİLERLE.
1.arabanın sesi değişti çalışırken paldır küldür çalışıyor.Sonra normale dönüyor eskisi gibi olmasa da t. Rölantide ki titreşim arttı bu olaydan sonra
2. Araba arkadan beyaz duman atıyor.
3.ödemiş Denizli yolunda eve döndüğümde 3 litre su eksilmiş. Gaza geç geçince su eksilttiğini fark ettim ilave ettim.
4.motor soğukken su boruları hamur gibi yumuşak ve normal.
5.yağa su kaçırma yok.
6.hararet normal seviyelerde sıkıntısız biniyorum fakat beyaz duman baya fazla.
7.çekişi biraz değişti araba salaktaştı rölanti ilk çalıştığında 2 civarı 10 dk sonra 900 a düşüyor.
NAPAYIM USTAYA GÖTÜRDÜM SUYUNA BAK BİN DEDİ SU KAÇAĞINI TAKİP ET NERDEN EKSİLİYOR DİYE BEN BİNMEYE KORKUYORUM
NAPMALIYIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. DENİZLİDEN SAYGILAR VE SEVGİLERLE.