Tahminimce bir şey olmaz.Akilli kese denen aparattan aldim. Gayet kullanisli geldi. Tek kaygim, izgara kanadina bir zarari olma ihtimali. Telefon pek agir degil ama.
Tahminimce bir şey olmaz.Akilli kese denen aparattan aldim. Gayet kullanisli geldi. Tek kaygim, izgara kanadina bir zarari olma ihtimali. Telefon pek agir degil ama.
Bu tweeter'den kullandın mı üstadım, kullandıysan memnun musun ?Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıp takabilirsin
2takım var hemide karamiodaBu tweeter'den kullandın mı üstadım, kullandıysan memnun musun ?
Aracın orjinal teybine bağlamayı düşünüyorum, soket yönünden problem olur mu acaba.
Oradaki kapak nizami bir şekilde delinip tweeter hafif dışarı taşacak şekilde monte edilirse şık durabilir aslında
Kramio'da varsa biz de alalım madem2takım var hemide karamioda
Sağlamlığı yerindeyse o fiyat verilebilir.Benim C-max'te de telefon koyacak yer yok, aranıyordum bir haftadır ne yapsam diye. Klima ızgarasına takılan tek klipsli telefon tutucular bana pek sağlam görünmüyor, çift klipsli bir model buldum, daga sağlam görünüyor ama bu kadar oara vermeye deger mi bilemedim bir yandan da...
Baseus Double Şık Görünümlü çift Klipsli Mıknatıslı Araç Tutucu 71 - GittiGidiyor
Baseus Double şık görünümlü Çift klipsli mıknatıslı araç tutucu 71 en uygun fiyatı, ücretsiz kargo avantajı, diğer melefoni araç içi telefon tutucu modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!urun.gittigidiyor.com
Bilgilendirme için teşekkürler Onur... benim gibi merak edebilecekler için ürün fotoğrafını koyuyorum.Migros'un haftalik ürünlerinden 8 tl'ye aldım basit bir tutacak. Denemelik olsun diyip çöp olması halinde berdiğim parayı gözden çıkarmıştım zira araçtaki havalandırma ızgaraları genelin aksine yatay değil dik.. Aslında son derece basit bir alet (Kıskaç kısmı mandallı olanlardan değil) olmasına rağmen öyle bir oturdu ki havalandırma ızgarasına araba perte çıksa yine yerinde kalır gibi Basitliğine rağmen manyetik kısmı güçlü, iyi tutuyor, titreme, tıkırtı vs yok, çok memnunum
Nerden buldun Veli abi, bravo vallaBilgilendirme için teşekkürler Onur... benim gibi merak edebilecekler için ürün fotoğrafını koyuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 45902
Güzel ve işlevsel görünüyor, zamanla zemine/cama yapışan kısmı özelliğini yitirmezse çok iyi...BL kasada telefon tutacağı hep sorun olmuştu. Izgaraya takınca ekran kapanıyor, cama takınca çok uzak kalıyordu. Daha önce defalarca telefon tutacağı denedim ama hiç birinden memnun kalmamıştım. Geçen hafta nette gezinirken linkteki ürüne denk geldim ve sipariş verdim. İstediğiniz gibi ayarlama yapıp, istediğiniz açıda kullanıyorsunuz. Düşünen olursa tavsiye ederim
Ürün linki:
Diğer Cep Telefonu Aksesuarları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ekli dosyayı görüntüle 49822