Genç sevmek değil de, sıfır almak istiyorum. İkinci araç olarak da günlük kullanım olarak minivan alacağım zaten. SUV sadece uzun yolda ve çok az olarak da şehiriçinde kullanılacak.Genç seviyorum diyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak mesela böyle bişey var.
Genç sevmek değil de, sıfır almak istiyorum. İkinci araç olarak da günlük kullanım olarak minivan alacağım zaten. SUV sadece uzun yolda ve çok az olarak da şehiriçinde kullanılacak.Genç seviyorum diyosun
Bak mesela böyle bişey var.
Evet tesadüf bu ya ben de az önce bu araca baktım bayiide. Bir de Tcross hybrit modeline baktım. Her ikisinin de full paketi 1.300 civarında dediğiniz gibi. Taigo’nun tek eksiği hız sabitleyicisinin olmaması ki uzun yolda hep kullanırım, Tcrosun ise bagajı Taigoya göre daha küçük.Bu gün wv taigoya baktık style paketi gayet dolu yeterince. 1.349 fiyatı vardı değerlendirin bence bu rakamlara çıkıyorsanız.
Not boş paketi 1.192di
Hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun hocam.
Hayırlı olsun, biz de düşünüyoruz, 4*4 mü.
1.4 evet. Biz 4x2 modelini tercih ettik. Aynı aracın 4x4 modeli kardeşimizde var. Eğer sık sık arazi sürüşü yapmayacaksanız 4x2 doğru seçim.Hayırlı olsun, biz de düşünüyoruz, 4*4 mü.
1.4 galiba bunlar.
Tecrübelerini bekliyoruz.1.4 evet. Biz 4x2 modelini tercih ettik. Aynı aracın 4x4 modeli kardeşimizde var. Eğer sık sık arazi sürüşü yapmayacaksanız 4x2 doğru seçim.
Herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum.
Henüz 100 km şehir içinde kullandık. Birincisi çok sessiz. Motor sesi hiç içeriye girmiyor diyebilirim. Rüzgar ve lastik sesi de çok az hissediliyor. Sürüşü keyifli. Görüş açısı Mazdam gibi geniş değil. Keskin dönüşlerde arka sağı dikkatlice kontrol etmek gerekiyor. Mazda 3 2011 impresive kadar donanıma sahip olmasa da, bizim için yeterli.Tecrübelerini bekliyoruz.
Yakıt çok iyi, 4*4 de 1 lt fazla yakar en fazla.Henüz 100 km şehir içinde kullandık. Birincisi çok sessiz. Motor sesi hiç içeriye girmiyor diyebilirim. Rüzgar ve lastik sesi de çok az hissediliyor. Sürüşü keyifli. Görüş açısı Mazdam gibi geniş değil. Keskin dönüşlerde arka sağı dikkatlice kontrol etmek gerekiyor. Mazda 3 2011 impresive kadar donanıma sahip olmasa da, bizim için yeterli.
Yakıt tüketimi şu ana kadar 6 lt/100km.
Yıllar önce "eskiyi getir yeniyi şu kadar indirimle al" şeklindeki kampanyaları ilk duyduğumda; beyaz eşya satan arkadaşıma getirilen eskileri ne yapıyorsunuz nerede depoluyorsunuz zor değil mi diye sorduğumda...Beni tek üzen durum şu oldu: 70.000 TL takas desteği kampanyası vardı. Yani bu ne demek; takasa verdiğiniz araç sayesinde, yeni aracınızı 70.000 TL indirimli alacaksınız. Hayır efendim öyle değilmiş.
Diyorlar ki, takasa araç verirseniz liste fiyatından 70.000 TL indirim yapıyoruz ancak eski aracınıza biçtiğimiz değerin 70.000 TL altına alıyoruz.
Şaka gibi kampanya. Ben ne yaptım peki; takas kampanyasına girmedim. Çok sıkı pazarlık yapıp, aracı liste fiyatından 50.000 TL aşağıya aldım
Ben mi, onlar mı kazandı bilmiyorum ama en büyük şoku fatura üzerindeki ÖTV rakamını görünce yaşadım. Aracın fiyatından % 140 fazlası ÖTV idi. Yani % 80 ÖTV ödedik. KDV’yi saymıyorum bile.
Hayırlı olsun. Fiyatını sorabilir miyim ayıp olmazsa? Ayıp olduysa söylemeyinAracınız hayırlı olsun. Bende geçen ay 4*4 premium paket aldım. Kadıköy'deki Koşuyolu'nda ki bayisinden.
Ben takas yapmadım ama takas indirimini direk uyguladılar üstüne pazarlıkta yaptılar.
Almayı düşünen varsa oradaki satışcı arkadaşa yönlendirebilirim.
Hayırlı olsunYok niye ayıp olsun söylerim tabi.
İki renkli için 1 milyon 635 bin liraya aldım. Birde 200 bin sıfır faizli kredi imkanı vardı.