Bora Arpınar
Sessiz
Bugün bayraktar çekmeköye subaruları görmek için gittim sağ olsunlar çok iyi karşıladılar. Şu an kullandığım Aracımda c5 exclusive 2.0 olduğundan (subaru ile distürbitör aynı firma) belki aracıma 2. elde iyi bir fiat verirler diye vede çok merak ettiğim 2 aracı forester ve outback i test etme fırsatı buldum outback hemen hemen kullandığım cx-5 ile aynı dolulukta artı olarak elektrikli bagaj ve x-mode denilen buzlu veya kaygan yolu çok ağır indirme özelliği var buna karşılık cx-5 deki kör nokta uyarı sistemi yok aracı kullanırken hoşuma gitti ama ondan inip forester a geçince aynı motor ve şanzuman olmasına rağmen daha keyif ve zevk aldım. Ancak foresterda cx-5 den bayağı noksanlık var mercekli far filan yok şerit değiştirme kör nokta uyarısı yok ama güzel bir araç sonrasında ise forester ın benzinli 240 beygirlik modelini gördüm muhteşem bir araç tam bir yol canavarı ama okuduğum kadarı ile kullananlar 13/15 lt lerden bahsetmekte değerli dostlar cx-5 e kapora verdim ve aracın gelmesini bekliyorum siz olsanız forester benzinli 240 ps ve cx-5 arasında hangisini tercih ederdiniz malum araç her zaman alınmıyor yorumlarınızı bekliyorum.