Biz onu da düşündük...Ankara'da bildiğiniz tanıdığınız var mı bu konuda.
Buyrun.
Biz onu da düşündük...Ankara'da bildiğiniz tanıdığınız var mı bu konuda.
Çıkma ve yurtdışı seçenekleri olumsuz ise uygun bir markanınınki Murat'ın dediği yöntemle yapılabilir.
Biz onu da düşündük...
Buyrun.
Çıkma hiç bir yerde bulamadım ve yurt dışınada baktım, 40 dolara mal oluyor fakat trafiğe çıkacağı için gümrükte tse belgesi gerekli oluyormuş. İşterinde gümrükçü arkadaş ile görüştüm yaklaşık 2000 liraya mal olur diyor. 1 tanede alsan 100 tanede alsan aynı parayı veriyormuşsun. Ticaret yapanlar için makul düzeyde ama ben 1 adet alacağım için aşırı fazla bir ücret olacak
Afedersiniz iki ucu şeyli değnek.
Sanırım tek seçenek fibercide yenisini yaptırmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aradım ama malesef kullanılmayan numara. Google'da arattım oradan bulabilirmiyim diye net bir şey bulamadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Yandex böyle bir şey buldu.Çıkma hiç bir yerde bulamadım ve yurt dışınada baktım, 40 dolara mal oluyor fakat trafiğe çıkacağı için gümrükte tse belgesi gerekli oluyormuş. İşterinde gümrükçü arkadaş ile görüştüm yaklaşık 2000 liraya mal olur diyor. 1 tanede alsan 100 tanede alsan aynı parayı veriyormuşsun. Ticaret yapanlar için makul düzeyde ama ben 1 adet alacağım için aşırı fazla bir ücret olacak
Afedersiniz iki ucu şeyli değnek.
Sanırım tek seçenek fibercide yenisini yaptırmak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aradım ama malesef kullanılmayan numara. Google'da arattım oradan bulabilirmiyim diye net bir şey bulamadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.