O dediğini izolasyon yapmadan alamazsın 4 kapıda sanırım 2bin tl falan.
O kapılara alacagın hoparlör ayrı bi dünya para.
Bass olmadan basınç olmaz basınç olmazsa zevk olmaz.
Senin dediğin sistem sq ben SPL istiyorum bunun içinde bass şart
Yani.
Tarifini anlamadım.
Süpersin
@ibrasoft @kadir abi ben sizi hep karıştırıyorum olmuyo böyle arabalarınızın rengini değiştirin bakın @Murat Yılmaz abime adam free takılıyo bugün diger formda ibrasoftu kadir abi zannettim ondan öyle yazmıştım
@ibrasoft @kadir abi ben sizi hep karıştırıyorum olmuyo böyle arabalarınızın rengini değiştirin bakın @Murat Yılmaz abime adam free takılıyo bugün diger formda ibrasoftu kadir abi zannettim ondan öyle yazmıştım
Yok abi gerçekten karıştırmışım büyük takipcilerinizim ben sizin ama arabalarda niye öyle aynı algıladım bilemedim aslında sizden öğreneceğim çok şey var,Yok abi forumlar arası gidip geliyorum sadece galaksi gibi düşün kim ne yapmış arabaya güzel gözükürse uygulamayı hemen ekran alıyorum not defterine kaydediyorum.Süpersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 ümüzdr ayrı ülkeşer gibiyiZ , gri , kahve füme nasıl karıştırdınki?
Hem diğer forum nere sen bizi aldatıyonmu de bakem???
1-2 kutu balata spreyi alYok abi gerçekten karıştırmışım büyük takipcilerinizim ben sizin ama arabalarda niye öyle aynı algıladım bilemedim aslında sizden öğreneceğim çok şey var,Yok abi forumlar arası gidip geliyorum sadece galaksi gibi düşün kim ne yapmış arabaya güzel gözükürse uygulamayı hemen ekran alıyorum not defterine kaydediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 39554
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada dünden beri moraller bozuk abiler @ibrasoft @kadir @Murat Yılmaz Ekli dosyayı görüntüle 39555 dün lastikci bi arkadaş var 10 bin bakımını kendim yapayim dedim yağı değiştirirken ön sağ körüğün orda yağ akmış heryere zift gibi olmuş kelepcenin hemen yanından körük yırtılmış ona moralim bozuldu batmanda ustada yok napcaz bakalım bilmiyorum