mustafayk
Kıdemli Üye
valla ilanı görünce satılmıştır diye sevinmiştim
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Siz bu 15 TL'ye parça takan ustaları nereden buluyorsunuz ya?
Geçen gün 10 senedir tanıdığım ustama yağ değiştirttim. Alttan boşalttı, üstten doldurdu. 50 TL aldı.
Bu yüzden sanayiye girmek istemiyorum.
Şimdi, tornacı 15 liraya salıncağa rotili taktı, benim usta, salıncağı söktü-geri taktı. Arkadan ses geliyordu, bagajın içine yattı sanayi de gezdik, balata ses yapıyormuş, onları değiştirdi. hepsi için 20 lira aldı. 25 rotil+ 15 tornacı + 20 lira da usta =60 liraya sanayiden çıkmış oldumSiz bu 15 TL'ye parça takan ustaları nereden buluyorsunuz ya?
Geçen gün 10 senedir tanıdığım ustama yağ değiştirttim. Alttan boşalttı, üstten doldurdu. 50 TL aldı.
ben de burda 30 liraya değiştiriyorum..bence ustayı değiştir abi.Siz bu 15 TL'ye parça takan ustaları nereden buluyorsunuz ya?
Ancak şehir değiştirirse o fiyat düşer...ben de burda 30 liraya değiştiriyorum..bence ustayı değiştir abi.
Boşuna diye düşünme bence, emek verirken keyif aldıysan, sonrasında da mutlu olduysan bence yaptığın boşuna değil.Sorma, güzel parlattık ama plansız borçlardan dolayı satıyoruz, boşuna o kadar emek verdim.