Tamda bende bu duruma parmak basacaktım. konu kilit üye ban.Yetkilileri göreve davet ediyorum, markadan soğutma var, başka markaya yönlendirme ve ağır tahrik söz konusu, abilerimizden anlayış bekliyorum
Satılık otomobil ilanı vermeden önce lütfen ilan verme kurallarını okuyunuz. Kurallara uygun açılmayan ilanlar onaylanmayacaktır.
Tamda bende bu duruma parmak basacaktım. konu kilit üye ban.Yetkilileri göreve davet ediyorum, markadan soğutma var, başka markaya yönlendirme ve ağır tahrik söz konusu, abilerimizden anlayış bekliyorum
Yetkilileri göreve davet ediyorum, markadan soğutma var, başka markaya yönlendirme ve ağır tahrik söz konusu, abilerimizden anlayış bekliyorum
Tamda bende bu duruma parmak basacaktım. konu kilit üye ban.
11'saniyenin altında olduğuna ikna olmazsınız ama elime bir 2008 1.5 manuel geçerse sizin için bir video çeker atarımSubaru diyorsunuz da vrx ten mi bahsediyorsunuz?
Vrx almayacaksaniz subaru almanin bir matigi yok. Nirmal atmosferik motor, 0-100 yaklasik 15sn.
Mazdadan vazgecmeye degmez.
Bu arada hayirli satislar.
hayırlı si olsun kardeşim ne diyelim.Nihai karar satışa çıkarılması yönünde oldu. Üste 10 bin civarında alabileceğim araçlar ile de takas düşüncemiz mevcuttur. Hayırlsı olsun inşallah. Yakında detaylı resimler çekip konuya eklenecek.
bazı şeyleri zorlamak iyi değildir boş veriÇok direndim aslında ama sonuç değişmedi
Allah razı olsun Veli abi, Mazda 3’e geçmek isteyen 323, 626 sahiplerini çay içmeye beklerim, Mazda 3 üstlerine yapacamManuel ve siyah olmayaydı on bin lira kredi çekmeyi düşünüyor olurdum. Tekrar hayırlı satışlar olsun inşallah.
hakkın da hayırlısı diyelim o zaman kardeşim.Takas tercihini kaldırdım sadece nakit olarak satılıktır. Hesap kitap yapınca takas sonrası kalanın yetmeyeceği anlaşıldı Arabamı sattıktan sonra alacağım araba da belli oldu zaten 1980 Opel Rekord 1.7 ile yola devam edeceğim. Klasik araçları çok seviyorum yoksa borçlu olmamla alakası yok
Hayırlısı tabi, bizim şerle işimiz olmazhakkın da hayırlısı diyelim o zaman kardeşim.