Attiwolf
Katılımcı
- Araç Markası
- Mazda 2
- Araç Renk ve Tip
- Lacivert - HB
Arkadaşlar merhaba, aracımın şanzıman takozunda 80bin bakımında ufak bir yırtık olduğu farkedilmişti. 90bin bakımında bu parçayı yenisi ile değiştirmek istiyordum fakat parçacılarda bulamadım. Servise sordum, hiç bir serviste bu parçanın olmadığını, 10 günde getirtebileceklerini fakat fiyatın 440tl olduğunu söylediler. Parçanın OEM kodu "d6513904x" - "D651-39-04XA" ve görseli şu şekilde.
Parçanın üzerinde Fomoco yazmıyor. Sadece Mazda yazısı mevcut. İnternette arattığımda ise şu şekilde parçalar çıkıyor.
Parçalar birbirine biraz benzese de ülkemizde satılan bu parçalardaki metal levha beni tedirgin etti. Bu OEM numarasından bu parça Fiesta ile ortak mıdır, öğrenmemiz mümkün mü acaba? Ya da bu parçayı nerelerden bulabilirim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Parçanın üzerinde Fomoco yazmıyor. Sadece Mazda yazısı mevcut. İnternette arattığımda ise şu şekilde parçalar çıkıyor.
Parçalar birbirine biraz benzese de ülkemizde satılan bu parçalardaki metal levha beni tedirgin etti. Bu OEM numarasından bu parça Fiesta ile ortak mıdır, öğrenmemiz mümkün mü acaba? Ya da bu parçayı nerelerden bulabilirim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Son düzenleme: