Buji tırnak aralığını 0,6 veya 0,7 yaptın mı? Yapmadıysan denemekte fayda var.Bahse konu ayarları yaptım. Kelebek ve ek hava vidaları tam kapalı. Şuan biras sallantıda ama güzel. Birtek bazı devirlerde silkeleme var
Hocam bugün aracın yanına gidip yine bir bakındım.Yanlış hatırlamıyorsam atlama diyorlar sanayi dilinde elektrik kaçağına.Kablo koptuktan sonra tekrar tamir mi ettiniz parçayı yoksa yeni mi kullandınız? Ateşleme sistemi dikkat edilmesi gereken bir konu parçalardaki ufak sorunlar veya kalitesiz parça kullanımı büyük sorunlara neden olabiliyor.Kanister hortumunu tıkamanız iyi olmuş rolantiye direk etki eden bir parça sonuçta.
Hocam sanki araç gittigini anlıyor. Hareket halindeyken devir hep 1100 de (Boş vites veya debriyaj bastığımd) taki durana kadar.İlk videodaki rölantiye geç oturma diyorsan aynı fikirde değilim.
Gf kasa araçların özelliği bu zaten.Hareket halinde boşta iken 1100 devirde çalışır durunca rölanti yerine gelir.Hocam sanki araç gittigini anlıyor. Hareket halindeyken devir hep 1100 de (Boş vites veya debriyaj bastığımd) taki durana kadar.
Guzudaki problem hafifken lpg kaynaklı olduğunu düşünmüştüm; çünkü benzinde problem yoktu. Önce lpgde 2000 devir altında silkeleme yapıyordu, devirlendikçe sorun ortadan kalkıyordu. Dün iş yerine geldiğimde D konumunda beklerken stop etti. Rölantide silkeleyerek ve titreyerek çalışıyor. Eve dönüşte de aynı şekilde yaptı, hızlanmada düşüş var.
Benzinde de aynı şekilde yaptığı için ateşleme diye düşünüyorum. Buji, buji kablosu son olarak da bobinden şüpheleniyorum. Cumartesi günü gerekli kontrolleri yaparak kesin teşhisi koyacağız bakalım. Sıkıntının bobinde çıkmasından korkuyorum. Yan sanayi randıman vermez. Sıfır fiyatı da 920 TL, şu anki kampanya ile 700 TL civarına düşer. Ya da çıkma alınacak.
Forumu okuduğumda genelde ateşleme kaynaklı gibi duruyor bu vb. sorunlar. Sizce izlenecek yol nasıl olmalı?
Oksijen sensörü olduğunu sanmıyorum.Oksijen sensör arızasında sizin bahsettiğiniz sorunlar yaşanmaz bildiğim kadarıyla.Sizin sorun büyük ihtimalle ateşleme sistemiyle alakalı olabilir gibi geldi özellikle bobin sorunu olabilir. Bu arada hava akışmetreyi de kontrol etmeyi deneyebilirsiniz.Bizim sıkıntı oksijen sensörü kaynaklı olabilir mi acaba?
Aynı süreci "Beyaz Güvercin" ile yaşadım, forumda da yazmıştım, şimdi aramak tekrar yazmaktan zor geldiği için tekrar yazıyorum...Guzudaki problem hafifken lpg kaynaklı olduğunu düşünmüştüm; çünkü benzinde problem yoktu. Önce lpgde 2000 devir altında silkeleme yapıyordu, devirlendikçe sorun ortadan kalkıyordu. Dün iş yerine geldiğimde D konumunda beklerken stop etti. Rölantide silkeleyerek ve titreyerek çalışıyor. Eve dönüşte de aynı şekilde yaptı, hızlanmada düşüş var.
Benzinde de aynı şekilde yaptığı için ateşleme diye düşünüyorum. Buji, buji kablosu son olarak da bobinden şüpheleniyorum. Cumartesi günü gerekli kontrolleri yaparak kesin teşhisi koyacağız bakalım. Sıkıntının bobinde çıkmasından korkuyorum. Yan sanayi randıman vermez. Sıfır fiyatı da 920 TL, şu anki kampanya ile 700 TL civarına düşer. Ya da çıkma alınacak.
Forumu okuduğumda genelde ateşleme kaynaklı gibi duruyor bu vb. sorunlar. Sizce izlenecek yol nasıl olmalı?
Aynı süreci "Beyaz Güvercin" ile yaşadım, forumda da yazmıştım, şimdi aramak tekrar yazmaktan zor geldiği için tekrar yazıyorum...
Öncelikle bir iki iyi ustadan, lpg ayarlarının düzgün olduğu garantisini al... Sonrasında buji tırnak aralığını 0.6'ya ayarla, sorun devam ederse test edebileceğin buji kablosu bulursan değiştirip test et, değilse buji kablosunu değiştir, sorun yine de devam ederse mecburen geriye distribütör kalıyor.
İki yıl öncesinde; Yurt dışında yan sanayi distribütör 100-150 liraya geliyordu, Polonya'da çıkma bulmuştum ama gönderim yapmadılar...