öncelikle herkese merhaba. ismim mehmet istanbul dan yazıyorum. mazda 626 98 model kullanıcısıyım ve aracı alalı 1 ay oldu. araçta rolant dalgalanması var ve bu alırkende vardı bilerek aldım. şimdi bu aracı istanbul a getirdim ve yapılması için bir ustaya gitti ben götüremedim abimler götürdü ve aracın rolant dalgalanması ile arka fren sorununa bakılacaktı. ( arka fren merkezi patlakmış yaptırdık sanırım usta ayarlayamamış aracın arka sol teker hiç denecek kadar az tutuyor aynı zamanda balataların da 4 ü değişti ) neyse aracın yapıldığı haberi geldi abim gitti aldı beni aradı ve saat gibi olduğunu söyledi. aracı aksam gördüm test ettim hala vardı bi inceden biraz gezdim ve ısındıkça fazlalaştığını hissettim. arka frene gelirsek el freni çekiyorom hiç tutmuyor aynı. dedim bu araç olmamış. neyse. aracı abim ustadan aldıgında tüp bitmişti. fullemiş kilometreyi sıfırlamıs. arac 100 tl ile 220 kilometre yaptı bu da demek oluyor kı hemen hemen 50 krş yakıyor yani aracın tup ayarı sonuna kadar acılmıs. araç dun muayeneye gıttı tek kaldıgı kusur arka sol fren hiç tutmuyor. şimdi bu durum gercekten sinir bozucu. aracın aynı zamanda sinirden benım elımde bı kac problemi daha oluştu. öfkeyle kalkan zararla otururmuş... şimdi sizden rican bana bu konuda yardımcı olacak bi abim varsa buyursun.