Öyle diyollaaa.Bendede buna benzer bi sorun var ama hafif rolentide dalgalanma boğaz kelebeğini sök diyolar lakin adaptasyon işlemi gerekiyormuş bunuda kütahyada yapacak usta yok varmı hakkaten söküp takınca adaptasyona gerek?
Temizliği yaptıktan sonra bir süre (20-30 kilometre) benzinde kullanılarak rölanti ayarı yapılıyor, benim bildiğim adaptasyon şekli bu. Lpg li ise araç, lpg ayarı da isteyebilir.Bendede buna benzer bi sorun var ama hafif rolentide dalgalanma boğaz kelebeğini sök diyolar lakin adaptasyon işlemi gerekiyormuş bunuda kütahyada yapacak usta yok varmı hakkaten söküp takınca adaptasyona gerek?
Beyler yeni konu acmiyim dedim sorunumu anlatayim. Rolantide sorun vardi ama o kadr cok hissetirmiodu. Aracin hava akis metresini kablosundan cikarttim baktim bakalim herhangi bi sorun verecekmi vermedi ama ariza lambasi yandi akunun kutuplarini soktm braz bekledm lamba sonsun die. Sabah ise giderken rolantide dalgalanmalar oldu arada stop ettim dedim onla oynadik bozdk heralde yenisininaldim taktim sorun aynen devam edio
Yeni akismetreyi taktiktan sonra kalkarkenmi yoksa dalgalanirkenmi anlayamadigim garip bi koku gelio
Onceden yoktu bu sorun onlarda problem olsa oncedende yapmasi gerekmezmi
Bende anlamadim onceden hic dalgalanma yoktu nasil oynadim eskisiyle ve sonra yenisini taktim bu sorun cikti
Burdaki tamircilerese pek guvenemiorum turkiyeden amcam tamirci onu aradim o dediki bilgisayara baglatip gizli arizalari temizlet muhtemelen gececktr dedi
Arabayi baglattim bilgisayara hic bi ariza gostermedi adamda ne yapmam gerekio hc bi fikrm yok dedi beni gonderdi
Eskisini temizleyip yine taktim bise degismedi
Eski akışmetreyi temizleyerek tekrar tak bakalım, dalgalanma devam edecek mi? Muhtemelen edecek...