yosko
Sessiz
Bi videoda gorsum adam kutup basini sokuyor eger tamamini sokupte temizlersem benimde sokmem gerekiomu kutup basinj
Ben kutup başını sökmeden temizlemistim.Bi videoda gorsum adam kutup basini sokuyor eger tamamini sokupte temizlersem benimde sokmem gerekiomu kutup basinj
Sokmeden temizledm rolanti kucuk dalgalanmalar oldu sadece pek bi fark goremedim
Adaptasyn sorunu olmadi 800 ile 900 arasnda gdip gelio arada
Astinadada aynı hortumdan çok çektim sanayiden 1 tlye alıyordum ama her ay çatlıyordu en son servisden aldım kafam rahat kuzu rahatdı.Bir diğer rölanti bozukluğu sebebi de vakum kaçakları,bulması zor baş ağrıtıcıdır.Rölanti dengesizliği huzursuzluk veriyor.Soğuk iken olan rölanti bozukluğu bu sefer gaz regülatörüne bağlanan vakum hortumu oldu .Hortum ucu sıcaktan kuruyup gevremiş uzunlamasına çatlamış Motor çalışırken yerinden söküp test ederken motor devri stop edecek kadar yavaşlayıp dengesizleşiyor.Hortumu takınca düzeliyor.Acaba gevşeklik varmı diye ucuna bakınca çatladığını farkettik iyisiyle değiştirince kuzuya döndü.Masrafı 5 tl arızayı bulmakEkli dosyayı görüntüle 23297 şansa kalmış.