nilsu_
''Bayan MATSUDA''
Meguiars olması şart değil hocam sonax, turtlewax bu markalarda iyidir.
forumda Meguiars markası tavsıye edılmış ama...yorumları okuyarak bu markayı dusunmustum de
Meguiars olması şart değil hocam sonax, turtlewax bu markalarda iyidir.
Bilindik markalar arasında pek fark yoktur... Sadece marka bir kaç tl daha fazla eder... Mesela sonax 20 tl, turtlewax 21 tl, meguiars 22 tl...
Mikrofiber bez al hocam susuz hiç bir şey kullanmadan elektriklenme ile ön taraftaki bütün tozları alıyor. Kimyasal bir şey sürmemiş oluyorsun plastik aksama.
murat abı,sonaxı ekledim sepete...pekı arabanın ön konsolunu temizlemek ıcın ne alabılrım?
Ben evin önünde yıkayacam,hem arabayı yıkamaya veriyorum diye temizliğine de çok dikkat etmiyordum,kendim yıkayınca daha temiz kalacaktırBenzin istasyonlarında elektrikli süpürge var. 1tl = 5 dakika
Ben gidip içini süpürüyorum, sonra başka bir benzincide self servis yıkama var, orada yıkayıp kurulayıp çıkıyorum Toplam maliyet 3 TL
Haftada kirleniyor,ayda 80 lira verene kadar kendim yıkarım,yer de çok müsait. El süpürgesi araştırayım hemenMekan müsaitse elbette ki kendin yıka hocam, hem dünya para verip hem de üstünkörü yıkama yapılırsa moral sıfır olur, yıkamacıya gidilecekse sabit bir tane seçilip isteklerini açık açık söyleyip her defasında aynı şeyleri tekrarlamamak lazım.
Taban elektrikli süpürge ya da şarjlı el süpürgesiyle halledilir
İçini neyle alıyosun abiAracımı alalı 2 yıldan fazla oldu ve toplamda 7-8 defa dışarıda yıkatmışımdır... Evin önü müsait ve kendim yıkıyorum... Benim de toplamda 1 saati buluyor.
Önce hortumla guzuya su tutarak tozu kiri indiriyorum, daha sonra kovaya koyduğum şampuanlı su ve sünger ile bir güzel yıkıyorum, sonra tekrar hortum ile durulama ve pamuklu havlu ile kurulama... Haliyle 1 saati buluyor.
Üşendiğim veya vakit bulamadığım zamanlarda ise kirli kalmasını tercih ediyorum. Hele hele guzuyu kurulama imkanım yoksa hiç yıkamıyorum veya yıkatmıyorum.
Pardon içini yazmayı unutmuşum hocam...İçini neyle alıyosun abi