Arkadaşlar Giresun-Yağlıdere ye atandım... Pek de hoş görünmeyen bir petrol ofisinin yıkama bölümüne aracımı çektim... Genç bir arkadaş aracı yıkamaya başladı... Tüm samimiyetimle söylüyorum ben kendi aracım daha, bu kadar iyi yıkamamışımdır hiç... Ve gerçekten başka yıkayan da görmedim. Hemen su hızlıca köpük tekrar su kombinesi ile çalışanların aksine;
Araçta kir kalmayacak şekilde adamakıllı su ile yıkama... (Köpüğe gerek kalmıyor bile)
Aracı güzelce köpükleyip isteğe göre sünger, fırça ile yıkama...
Aracı milim milim su ile yıkayarak kontrollü bir şekilde temizlemek...
Güler yüz...
Evet bu arkadaş benim rastladığım en iyi petrol ofisi personelidir... Maşallah gerçekten kardeşe... Sitemize davet ettim kendisini... Katılmasına sevinirim...
Ha unutmadan bu işi sadece 1 aydır ilk defa yapıyormuş O0 Sen bu iş için doğmuşsun gibi düşünüyordum ben de dedim...
MAŞALLAH...
Sürekli Maşallah demdemin de sebebi, arkadaş süngeri ıslatırken su pompasını elinden kaçırdı ve pompa o tazyikli su ile aracıma doğru geldi ve allahtan altına girdi lastiğe vurup bana doğru geldi vs...ama araca zarar vermedi... Arkadaşta üzüldük gerçekten ama bişey olmadı... Haftalık sadakamı veriyorum abi ben dedi
şükrettik ikimizde... Nazarladım kısaca ... Maşallahhhhhh :nazar: