ayd
Katılımcı
Hyundai elantradan araklamışlar
Hyundai elantradan araklamışlar
Genelde Hyundai yapar arak işlerini, devir değişmiş demek.Hyundai elantradan araklamışlar
sadece hyundai değil abi korelilerin genelinde var. mesela samsung tvlerde sonyden çok fazla araklama yapıyordu zamanında. şimdi nasıldır bilmiyorum. Hyundai audi, toyota ortaya karışık yapıyordu. sonradan öğrendim audinin tasarımcısını transfer etmiş o zaman. Ön panjur audinin çok benzeriydi önceki modellerde. Bi yerine bakıyorsun toyota v.s.Genelde Hyundai yapar arak işlerini, devir değişmiş demek.
ikinci nesil Toyota C-HR Hybrid Türkiye yollarına çıktı. 1.8 litrelik 5.Nesil hibrit motorla sunulan yeni C-HR’ın versiyonları ve lansman fiyatları;
C-HR Passion
1.550.000 TL
C-HR Passion X-Sport
1.730.000 TL
C-HR Passion X-Style
1.830.000 TL
Ekli dosyayı görüntüle 68066Ekli dosyayı görüntüle 68067Ekli dosyayı görüntüle 68068
Yazıyı okuyunca, geri geri o hız nasıl yapılır diye düşünen saf bi ben miyim acaba??1.914 beygir gücündeki elektrikli otomobil Rimac Nevera, geri viteste 275.74 km. hıza ulaşarak dünya rekoru kırdı.
Hakikaten de gitmiş ya...Ahan da böyle
500-600 beygirlik Porsche 911 GT3 RS yeter de artar bile. Bunlar bana beygir israfı gibi geliyor Bir de bence bir spor otomobilin sahip olacabileceği en önemli özellik hafifliktir. Bu Rimac'lar elektrikli olduğu için ve o kadar beygir gücünü besleyebilmek için devasa bataryalar koymak zorunda kalıyorlar, araba oluyor 2000-2500 kilo. Birden hızlanma ve devasa tork farklı bir keyiftir tabi ki ama 1100 kiloluk RX-7 ile viraja girdiğin gibi bununla girebilir misin bilmiyorum.Ahan da böyle
Temel yeni aldığı Rimac Nevera si ile Trabzona gidip hemşehrilerine hava atmak ister. Yakınlarına telefon açar. Ula beni karşılayın 12'de yola çıkayrum saat 6'da ordayım. Dediği gibi 12'de yola çıkar ve 6'da Trabzon'a varır. O gün hasret giderir, ertesi gün yola çıkacaktır. İstanbul'daki yakınlarına telefon açar ula beni karşılayın 12'de yola çıkayrum 6'da ordayım. Yakınları saat 6'da Temel'i karşılamaya çıkarlar. Temel yok. Saat 7 olur, temel yok. 8,9,10,11,12.....sabahın ilk ışıklarına doğru temelin arabası gözükür. Tanıdıkları panik içinde temele sarılırlar, nooldu temel bi kazamı geçirdin. Yok hemşerum ne kazası be, hep bu Alaman gavuru yüzünden oldu. Arabayla gitmek için 5, geri gelmek için 1 vites koymuşlar....Yazıyı okuyunca, geri geri o hız nasıl yapılır diye düşünen saf bi ben miyim acaba??
Elektrikli araba işinde tek odaklandığım yer burası benim. 2,7 milyonluk araca sahip olan kaç kişi yarım milyon batarya ücreti verebilir?? Bataryaların ömürleri ne kadar??Tesla, Türkiye'de 2,7 milyon liraya sattığı Model Y'nin komple bataryası için vergiler dahil 390 bin ₺ talep ediyor.
KDV dahil 390 bin liraya mâl olan bataryanın işçilikle birlikte maliyeti 490 bin liraya çıkıyor.
Sıfır araç bataryasına ait bu fiyat, ABD'de yenilenmiş batarya paketiyle yapılan değişimlerde 9 bin dolar (~250 bin ₺) seviyesine kadar düşüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 68126