- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
- #1,401
Elektriklilerdeki bu ekran işi hep Tesla'dan kaynaklı bence. Tesla kocaman ekran koyduysa biz de öyle yapmalıyız, koskoca Tesla boşa büyük yapmamış ya demişler galiba.Cem Yılmaz'ın ünlü cenazesi esprisi vardı, Teşvikiye Camii'nden kalkar, rayban sponsorlugunda yapılır diye... Gozlukler ne kadar buyukse acı da o kadar büyüktür kısmı gibi oluyor artık araçlardaki multimedia ekranlar, ne kadar buyukse o kadar teknolojik
2012'de ekran yoktu aracımda, olsa ne güzel olur diyordum, yeni yeni android tablet taktıranlar falan vardı. Sonra mazda3'de joystick bile vardı, aboooov demiştim. 2019'da Mitsubshi Eclipse Cross'da touchpad gorunce bir yasima daha girmistim ama simdi sasirmiyorum artik, sasirticiligini kaybetti ekran meselesi bende
Ekranı büyük yap yapmasına da kelebek/at ilişkisine çevirmeden güzelce yapsana ya. Benim için bunu en güzel konumlandıranlardan biri şurada paylaştığım haberde olandır
BYD'nin alt markası Yangwang Auto, Yangwang U8'in resmi iç mekan görüntülerini yayınladı.
Ekli dosyayı görüntüle 64899
Otomobil tutkunları, Jeep Wrangler ve Range Rover gibi arazi araçlarında lüks iç mekanlar beklemeye başlasa da, Yangwang U8 ekstra bir mesafe kat ediyor. İç mekan bir Bentley veya Rolls-Royce için ayrılmış gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 64900
Yangwang U8, 37° eğim açısına sahip dikey 12,8 inç Galaxy kavisli ekrana sahip. Mükemmel kontrast ve parlak renklere sahip kavisli bir OLED panel kullanıyor. Galaxy kıvrımlı ekranının arka kısmından geçen 23,6 inçlik gösterge ekranı ve yolcu eğlence ekranı da bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 64901
Arka koltuktaki yolcular, iki adet 12,8 inçlik ekranla eğlenmeye devam ediyor. Bu, 22 hoparlörlü Evidence Serisi Hi-End ses sistemi ile tamamlanıyor ve yolculara 3D sürükleyici bir ses deneyimi sunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 64902
U8, dört kollu bir direksiyon simidi ile donatılmış ve direksiyon simidinin üst kısmında yardımcı sürüş gösterge ışığı bulunurken, alt kısımda ayrıca sürüş modunu ve arazi modunu ayarlamak için kullanılabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 64903
BYD Yangwang U8, elektrikli Mercedes G-Wagon veya Hummer EV ile rekabet etmek için birinci sınıf bir arazi SUV'si olarak Ocak ayında tanıtıldı.
Ekli dosyayı görüntüle 64904