Honda, Avrupa'da satışa sunacağı ilk elektrikli modeli E prototype'ın tanıtımını gerçekleştirdi.
Ekli dosyayı görüntüle 42856
Ekli dosyayı görüntüle 42855
Yanında bar taburesi de veriyorlar mıymış?
Honda, Avrupa'da satışa sunacağı ilk elektrikli modeli E prototype'ın tanıtımını gerçekleştirdi.
Önü ilk yıllarındaki Golf gibi olmuş, otur sıfır...Honda, Avrupa'da satışa sunacağı ilk elektrikli modeli E prototype'ın tanıtımını gerçekleştirdi.
Göğüs te bar tezgâhı gibi @Bayraktar
Kullanım zevki ve konforu nasıl olacak bilmiyorum ama geleneksel araçlardan elektrikli/otonom araçlara doğru geçiş süreci için bence güzel bir tasarım farklılığı olmuş.Honda, Avrupa'da satışa sunacağı ilk elektrikli modeli E prototype'ın tanıtımını gerçekleştirdi.
Ben içini daha çok beğendim vallaDışı kurtarır da iç mekan ne öyle ya
Ne yaparsa yapsın, benim gözümde bu markanın tasarımı tırt...17 farklı renk seçeneğine sahip olacak 626 beygirlik Bentley Continental GT Convertible, 0'dan 100'e 3.8 saniyede çıkabilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 43051
@mustafayk Gel gel bak V gelmiş.Audi'nin, V10 motorunun 10. yılına özel olarak tasarladığı, 0'dan 100'e 3.1 saniyede çıkabilecek R8 V10 Decennium modelinden, sadece 222 adet üretilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 43055
@mustafayk Gel gel bak V gelmiş.
Yerim Bn bu güzelliği ya hay maşşallah.
626 beygirlik Bentley Continental GT Convertible'ın kokpit görüntüsü17 farklı renk seçeneğine sahip olacak 626 beygirlik Bentley Continental GT Convertible, 0'dan 100'e 3.8 saniyede çıkabilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 43051