Ödülü fazlasıyla hak etmiş...Ferrari Portofino, İspanya'da düzenlenen 'Best Cars 2019' yarışmasında, “Yılın En İyi Cabrio Otomobili” ödülüne layık görüldü.
Ekli dosyayı görüntüle 43448
Volvo'nun 2021 yılında kullanıma sunulacak akıllı anahtarı Car Key, araçtaki maksimum hız seviyesini direkt olarak ayarlayabilecek.Volvo, rakiplerinin de faydalanabilmesi adına, araçların çarpışma testlerinde topladığı verileri bundan böyle paylaşacağını duyurdu.
Ekli dosyayı görüntüle 43540
Serbest meslek ile iştigal edenler alıyor artık bu fiyattaki araçları...Bir zamanlar çok severdim. Ticari diyor ama bu parayı verip ticaret yapacak kişiler anca siyah takımlı güneş gözlüklü ve siyah camlı, VIP olarak dizayn eden ve ne ticareti yaptığı tam olarak bilinmeyenlerdir sanırım.
Volkswagen’in ticari sınıfının üyesi Caravelle'in 4 tekerlekten çekişli versiyonu, 281 bin 242 TL'ye satışa sunuldu.
Ekli dosyayı görüntüle 43656
180 iyi bence...Avrupa Birliği, 2022 yılından itibaren üretilecek araçlarda sabit bir hız limiti olması konusunda markalara çağrı yaptı.
Yani abi herkez bi olmasın. 4 silindirli araba haddini bilsin. Sağdan yavaş yavaş gitsin.180 iyi bence...
Çeksinler tabi, isabet olur... Evlat olsa sevilmez.Daimler grubunun, satışlarının iyice düşmesi sebebiyle Smart modelinin fişini çekeceği belirtiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43752
Çinli üretici Geely, fişi çekileceği iddia edilen Smart'ın yüzde 50'sini bünyesine kattı.Daimler grubunun, satışlarının iyice düşmesi sebebiyle Smart modelinin fişini çekeceği belirtiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43752
Şu markayı ve tasarımlarını gördükçe, duydukça durduk yerde ifrit oluyorum... Olmayacak bunlar, adam gibi tasarıma imza atamadan ben bu dünyadan göçüp gitcem gibi...Bentley'nin, seri üretime geçilen dünyanın en hızlı SUV'u olarak dikkat çeken Bentayga Speed modeli, 0'dan 100'e 3.9 saniyede ulaşabiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43788