bilalkip
Aktif
Adam temizlik uzmanı. İlk söylediğinde olur mu canım demiştim. Meğersem oluyormuş Hemde bim bezi ile 4,50 tl.Keramet temizlik malzemelerinde değil bezdeymiş demek ki?
Adam temizlik uzmanı. İlk söylediğinde olur mu canım demiştim. Meğersem oluyormuş Hemde bim bezi ile 4,50 tl.Keramet temizlik malzemelerinde değil bezdeymiş demek ki?
Ön camı saf alkolle sildim, alkollü camsil ile sildim, normal cam sil ile sildim, sirke ile sildim, en son votka ile bile sildim şaka yapmıyorum şu yağımsı tabaka gitmiyor bir türlü. En son @ozgur35 bimden bez aldırdı. Şebeke suyu ile bir iki defa sildim. Daha iyi şimdi. Ama tam anlamıyla tatmin etmiyor.
Abi değişik değişik bezler, gazete, özel kağıtlar bile kullandım olmadı. Keramet bim'in bezindeBelki de, silmiş olduğun bez özelliğini kaybetmişti...
Temel doktora gitmiş, doktorun karşısında "her yanim ağriiyi hocam, parmağımı nereye tutsam, orası ağriyi" demiş... Doktor şöyle bir bakmış, Temel'in elini incelemiş ve teşhisi koymuş; "parmağın kırık"
24 Nisan 2015 Cuma günüydü sanırsam... Enes ile aynı gün almıştınız guzuları...
IPA'e baktım, sanırım bu iş görecek gibi, olmazsa kaportaya kullanırım. Böyle bir ürünü de bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum.
Auto Finnesse'ın ürününe baktım sonra bir anda kapattım sayfayı. Bu ne abicim, cam parası bu bildiğin!
Ön camı saf alkolle sildim, alkollü camsil ile sildim, normal cam sil ile sildim, sirke ile sildim, en son votka ile bile sildim şaka yapmıyorum şu yağımsı tabaka gitmiyor bir türlü. En son @ozgur35 bimden bez aldırdı. Şebeke suyu ile bir iki defa sildim. Daha iyi şimdi. Ama tam anlamıyla tatmin etmiyor.
Keramet temizlik malzemelerinde değil bezdeymiş demek ki?
Camlar icerden gunese bakildiginda bez izleri yagli yagli olur bunu engellemek icin biri cok islak digeri kuru Bim bezi ile temizliyoruz ürün kullanmadan. Markasi Mr. green ikilidir 4 tl felan. Bezin ozelluginden dolayi iz birakmiyor ben duskabine bile kullaniyorum. Birinci bez cok islak olcak ikinci kuru birinciyle siliyoruz ikinciyle kuruluoyoz
Ekli dosyayı görüntüle 26811
4 tl ye silioz iste simdi vercek 40 tl glassaAuto finesse glass kullanırsan tek bez ve sadece sil bırak.
Ama ürün cila gibi okşadıkca parlıyor.
Ben saf alkolü hastaneden aldımEvet abi
Bölünmüş al , cam sil gibi sıkmıyorsun onu 3-4 defa sıkmak koca ön cama yetiyor al pişman olmazsın olursan söz yarı fiyatına ben alırım
İpa kullandın ve memnun olmadın ise o camı çöpe at , ipa diye sana ipana vermişlerdir
Auto finesse iyidir iyi.
O kadar düşmüş mü laa fiyatı?4 tl ye silioz iste simdi vercek 40 tl glassa
Bimde 4lu veya 6 li rengarenk 8 tl galiba tuylu mikrofiber bez var on numara abiBİM'den alıyoruz o vakit bezi. Peki Özgür Şef, kapı/tavan/koltuk kumaş döşemeleri temizliği için hangi ürünü önerirsiniz? Mümkünse BİM'de bulunabilir olsun. Hadi hiç olmadı ucuz yolu bir şey olsun...
Bu BİM neymiş böyle ya? Her türlü bez var vallahi.Bimde 4lu veya 6 li rengarenk 8 tl tuylu mikrofiber bez var on numara abi
Ekli dosyayı görüntüle 26814
40 dan pahali mi yoksaO kadar düşmüş mü laa fiyatı?
Auto finesse abi yapcak bisey yok deniz kenarinda bi restoranda oturuyorsan hesabini oduyeceksinBu BİM neymiş böyle ya? Her türlü bez var vallahi.
Kardeş temizlik maddesi olarak neyi önerirsin? Auto Finnesse deme bana sakın?
Anladım. Ben ayaküstü tavuk dönere devam edeyim gari...40 dan pahali mi yoksa
Auto finesse abi yapcak bisey yok deniz kenarinda bi restoranda oturuyorsan hesabini oduyeceksin yapcak bisey yok
O beleş oldugu için işe yaramamıştırBen saf alkolü hastaneden aldım
Benim taktigi yap abi masani sandalyeni at deniz kenarina yap tüpunle tavada baligini denize sifir otur ye miss gibiAnladım. Ben ayaküstü tavuk dönere devam edeyim gari...
Bu BİM neymiş böyle ya? Her türlü bez var vallahi.
Kardeş temizlik maddesi olarak neyi önerirsin? Auto Finnesse deme bana sakın?
40 dan pahali mi yoksa
Auto finesse abi yapcak bisey yok deniz kenarinda bi restoranda oturuyorsan hesabini oduyeceksin
Anladım. Ben ayaküstü tavuk dönere devam edeyim gari...
Kadir bezleri makineye mi ation elle mi yikion makineye atiyosan kac derecede yikiyon bi de leke cikarici koyuyor musun makineye. Ben bu kuzu postu eldiveni makineye atmiyom elle yikiyomMillet uzaya çıktı siz hala bim , dışarı açılın biraz