Özgür video telif yemiş sanırım.
HaydaaÖzgür video telif yemiş sanırım.
Yandakinde de C sutunda gocuk olustu sağ tarafta bir ay oldu olusali onceden yoktu suan bi adet göcugu varÖzgür yandakinin gamzeleri var mı
Bendeki buğu değil aslında. Böyle benekli benekli lekeler çıkıyor meydana, kuruyunca geçiyor. Önce camları içten bir sileyim camsil ve gazete ile de sonra bir daha gözlemleyeyim. 5 aydır yıkanmadığından da olabilir yani?
İpa da kullanabilirsin.
Önce ipa ile saplam bi sil sonra cam sil yaparsın ama auto finnesse nin glass diye bi cam sili var sağolsun hanım evin camlarını silmekden bana bırakmadı bu cam suyu alkol bazlı oldugu için silmesi çok kolay oluyor içden camı silmek bile yormuyor insanı.
IPA'e baktım, sanırım bu iş görecek gibi, olmazsa kaportaya kullanırım. Böyle bir ürünü de bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum.
Auto Finnesse'ın ürününe baktım sonra bir anda kapattım sayfayı. Bu ne abicim, cam parası bu bildiğin!
Bi 70 lik de bana paket yaparmısınKendime "yuh" diyorum! 3 senedir aynı matbaada çalışıyorum ve ustaların makinelerde kullandıkları alkolün senin tavsiye ettiğin IPA olduğunu bugün depodaki bidonları görünce rastgele fark ettim. Bu kelime bir yerden tanıdık geliyor dedim içimden, sonra jeton düştü. Bizim hep normal alkol dediğimiz şeymiş bu ya. Membanın içindeymişim de haberim yokmuş, internetten almayı bile düşünmüştüm.
Ekli dosyayı görüntüle 27153
Ben bununla yıkayım, hatta leğene alkolü koyup batırıp-çıkarayım guzuyu da buğu falan kalmasın bari.
Bir kaç ay sonra matbaanın IPA alkol kullanımı üç katına çıktığı konuşulmaya başlar artıkKendime "yuh" diyorum! 3 senedir aynı matbaada çalışıyorum ve ustaların makinelerde kullandıkları alkolün senin tavsiye ettiğin IPA olduğunu bugün depodaki bidonları görünce rastgele fark ettim. Bu kelime bir yerden tanıdık geliyor dedim içimden, sonra jeton düştü. Bizim hep normal alkol dediğimiz şeymiş bu ya. Membanın içindeymişim de haberim yokmuş, internetten almayı bile düşünmüştüm.
Ben bununla yıkayım, hatta leğene alkolü koyup batırıp-çıkarayım guzuyu da buğu falan kalmasın bari.
Yaparım. Sek mi olsun? Börülce ve haydarimiz var bir de alır mısınız, günlük yapılıyor?Bi 70 lik de bana paket yaparmısın
Mümkünse soda ile ve tek buzlu olsun. Haydaride olursa fena olmazYaparım. Sek mi olsun? Börülce ve haydarimiz var bir de alır mısınız, günlük yapılıyor?
Konum atKendime "yuh" diyorum! 3 senedir aynı matbaada çalışıyorum ve ustaların makinelerde kullandıkları alkolün senin tavsiye ettiğin IPA olduğunu bugün depodaki bidonları görünce rastgele fark ettim. Bu kelime bir yerden tanıdık geliyor dedim içimden, sonra jeton düştü. Bizim hep normal alkol dediğimiz şeymiş bu ya. Membanın içindeymişim de haberim yokmuş, internetten almayı bile düşünmüştüm.
Bizde cocuk yok daha Veli abim benim Olunca zaten boyle yok ürun aliyim yok arabayi temizliyim yok bilmem ne bitcek hepsi. Cocuklar bascak o koltuklara hoplucak ziplicak aracin icinde mindar olcak heryer Şimdilik hobi amacli takiliyozÇocuklarım bebekken bu tür ürünleri almadım ben, şimdi alırsam hem onlara ayıp olur, hem de hatun beni eve sokmaz...
Veli abi haklı, dağılınÇocuklarım bebekken bu tür ürünleri almadım ben, şimdi alırsam hem onlara ayıp olur, hem de hatun beni eve sokmaz...