Ali express kulanmayi bilmiyorum vallla ama baya degisik uygun seyler varmis
Alış veriş tutkunu birisi için büyük bir derya, şiddetle tavsiye ediyorum... Kullanmayı bilmek gerekmiyor, yurt içi sitelerden alış veriş yapar gibi bire bir aynı...
Ali express kulanmayi bilmiyorum vallla ama baya degisik uygun seyler varmis
Chemıcal guys leather temızleyıcı uzerıne de koruyucu olarak autofınesse sprıtz uyguladım.derı temızleyıcı mukemmel urun. Direksıyonun dıkıslerı ter tuzu olmustu suan pırıl pırıl sıfır km bayı cıkıslı mat bır parlaklık var dıreksıyon matlastı sıfır gorunumune geldı Ekli dosyayı görüntüle 22031 Ekli dosyayı görüntüle 22033 Ekli dosyayı görüntüle 22036
Ekli dosyayı görüntüle 22039 Ekli dosyayı görüntüle 22037 Ekli dosyayı görüntüle 22038
Yarin sabah atiyim Veli abi, direksiyon ürünle beslensin sabaha kadar daha iyi olur. Keske öncesini de cekseydim öncesi sonrasi yapardik. Olmadi pederin koltugunun yarisini yaparim aradaki farka bakariz. Tam ortadan maskeleme banti yaparim koltugun yarisı ürünlu yarisi eski haliSonuç fotoğrafları da olsaydı iyiydi...
Niye böyle oluyor anlamıyorum
Her yerden kayboldu abi sadece forumdan değil, o kadar vazgeçirmeye çalıştım, gel etme bak evlenme niyetine girme diye, sonuç ortadaİyi de bu güzel insan neden kayboldu gitti forumdan. 6 gündür ses soluk yok.
Her yerden kayboldu abi sadece forumdan değil, o kadar vazgeçirmeye çalıştım, gel etme bak evlenme niyetine girme diye, sonuç ortada
Yazık etti kendine..hadi buluşmaları geçtim foruma da giremiyor korkusuna.İyi de bu güzel insan neden kayboldu gitti forumdan. 6 gündür ses soluk yok.
Bizi kim güldürecek artıko değil de beni çabuk unuttu.yediremi yorum kendimeunutulmak ne kadar da zormuşbir daha kimseye gönül vermeyeceğimHer yerden kayboldu abi sadece forumdan değil, o kadar vazgeçirmeye çalıştım, gel etme bak evlenme niyetine girme diye, sonuç ortada
Ben varim panpa sıkma canını takiliriz izmire geldigindeYazık etti kendine..hadi buluşmaları geçtim foruma da giremiyor korkusuna.
Bizi kim güldürecek artıko değil de beni çabuk unuttu.yediremi yorum kendimeunutulmak ne kadar da zormuşbir daha kimseye gönül vermeyeceğim
Kanka Ben sana ayak uyduramam sen çok hızlısın yaBen varim panpa sıkma canını takiliriz izmire geldiginde
Kanka Ben sana ayak uyduramam sen çok hızlısın ya
Sabah 7 den beri bisiklet suruom teker bile dayanamadi hizima patladi yaptirdim simdi kahvalti zamani gel panpa kahvaltimizi yapariz boyle denize karsi missKanka Ben sana ayak uyduramam sen çok hızlısın ya
Sabah 7 den beri bisiklet suruom teker bile dayanamadi hizima patladi yaptirdim simdi kahvalti zamani gel panpa kahvaltimizi yapariz boyle denize karsi miss
Ekli dosyayı görüntüle 22054
Yedeklere kalmışsınSabah 7 den beri bisiklet suruom teker bile dayanamadi hizima patladi yaptirdim simdi kahvalti zamani gel panpa kahvaltimizi yapariz boyle denize karsi miss
Ekli dosyayı görüntüle 22054
Alışveriş sırasında biriken işleri yetiştirmeye çalışıyormuş, biraz eli rahatlasın gelir yineİyi de bu güzel insan neden kayboldu gitti forumdan. 6 gündür ses soluk yok.