Otomobil Bakım ve Temizlik Ürünleri Tavsiyeleri Ortak Konu

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Ali express kulanmayi bilmiyorum vallla ama baya degisik uygun seyler varmis

Alış veriş tutkunu birisi için büyük bir derya, şiddetle tavsiye ediyorum... ;) Kullanmayı bilmek gerekmiyor, yurt içi sitelerden alış veriş yapar gibi bire bir aynı... :)

ozgur35

Aktif
Araç Markası
2011-Mazda 3 İmpresive
Araç Renk ve Tip
Gri-Hb
Chemıcal guys leather temızleyıcı uzerıne de koruyucu olarak autofınesse sprıtz uyguladım.derı temızleyıcı mukemmel urun. Direksıyonun dıkıslerı ter tuzu olmustu suan pırıl pırıl sıfır km bayı cıkıslı mat bır parlaklık var dıreksıyon matlastı sıfır gorunumune geldı Ekli dosyayı görüntüle 22031
20170830_113427.jpg
20170830_112931.jpg

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Chemıcal guys leather temızleyıcı uzerıne de koruyucu olarak autofınesse sprıtz uyguladım.derı temızleyıcı mukemmel urun. Direksıyonun dıkıslerı ter tuzu olmustu suan pırıl pırıl sıfır km bayı cıkıslı mat bır parlaklık var dıreksıyon matlastı sıfır gorunumune geldı Ekli dosyayı görüntüle 22031 Ekli dosyayı görüntüle 22033 Ekli dosyayı görüntüle 22036

Ekli dosyayı görüntüle 22039 Ekli dosyayı görüntüle 22037 Ekli dosyayı görüntüle 22038

Sonuç fotoğrafları da olsaydı iyiydi... :)

ozgur35

Aktif
Araç Markası
2011-Mazda 3 İmpresive
Araç Renk ve Tip
Gri-Hb
Sonuç fotoğrafları da olsaydı iyiydi... :)
Yarin sabah atiyim Veli abi, direksiyon ürünle beslensin sabaha kadar daha iyi olur. Keske öncesini de cekseydim öncesi sonrasi yapardik. Olmadi pederin koltugunun yarisini yaparim aradaki farka bakariz. Tam ortadan maskeleme banti yaparim koltugun yarisı ürünlu yarisi eski hali

ozgur35

Aktif
Araç Markası
2011-Mazda 3 İmpresive
Araç Renk ve Tip
Gri-Hb
Evlendin mi olay biter, uçan kuşu yakalayip kafese tıkarlar :D

Son düzenleme:

mustafayk

Kıdemli Üye
Araç Markası
Subaru legacy
Araç Renk ve Tip
Yeşillll
İyi de bu güzel insan neden kayboldu gitti forumdan. :) 6 gündür ses soluk yok. :(
Yazık etti kendine..hadi buluşmaları geçtim foruma da giremiyor korkusuna.:D
Her yerden kayboldu abi sadece forumdan değil, o kadar vazgeçirmeye çalıştım, gel etme bak evlenme niyetine girme diye, sonuç ortada :D
Bizi kim güldürecek artık:(:(o değil de beni çabuk unuttu.:mad:yediremi yorum kendime:Dunutulmak ne kadar da zormuş:kptmya::kptmya:bir daha kimseye gönül vermeyeceğim:snzdglsn::snzdglsn:

ozgur35

Aktif
Araç Markası
2011-Mazda 3 İmpresive
Araç Renk ve Tip
Gri-Hb
Üst Alt