Açık renkli olanlar için olanı alalım veya açık koyu farketmez para tuzağı falan diye bişeler konuşmuştuk gerilerde. Bugün ev sahibinin arabayi kurban seçip bendeki fussoyu uyguladım merakımdan. Aslında sadece kaput yapacaktık ama bildiğin matlasinca her tarafına sür artık diye vur emri geldi. Saolsun ev sahibim çok anlayışlı. Şu iticilik kayganlik hissi falan aynı bu arada. Sadece açık gri arabayi çok hafif matlastirdi. Bu da ek bilgi olarak kenarda dursun buralarda.Benim soft99'u denedim, sonuç güzel gibi.
Çok yararlı bilgi oldu bu, teşekkürler.Açık renkli olanlar için olanı alalım veya açık koyu farketmez para tuzağı falan diye bişeler konuşmuştuk gerilerde. Bugün ev sahibinin arabayi kurban seçip bendeki fussoyu uyguladım merakımdan. Aslında sadece kaput yapacaktık ama bildiğin matlasinca her tarafına sür artık diye vur emri geldi. Saolsun ev sahibim çok anlayışlı. Şu iticilik kayganlik hissi falan aynı bu arada. Sadece açık gri arabayi çok hafif matlastirdi. Bu da ek bilgi olarak kenarda dursun buralarda.
Çizikleri gidermede etkili ise bende alırım bundan. İş cam olunca olaylar biraz değişiyor çünkü boya gibi kolay düzelmiyor.Detay ürünlerim arasına yeni bir ürün eklendi: Cam pastası
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle çok zaman ve efor isteyen bir işlem, deneyip göreceğiz.Çizikleri gidermede etkili ise bende alırım bundan. İş cam olunca olaylar biraz değişiyor çünkü boya gibi kolay düzelmiyor.
Beklemedeyiz.Aynen öyle çok zaman ve efor isteyen bir işlem, deneyip göreceğiz.
Biraz çok beklersinBeklemedeyiz.
Film yaptırıncaya kadar vakit var. 2-3 hafta diyelim.Biraz çok beklersin
Rayon ped almam lazım bir de geniş bir zaman.İnşallah beceririz bu işiFilm yaptırıncaya kadar vakit var. 2-3 hafta diyelim.
Aynen öyle çok zaman ve efor isteyen bir işlem, deneyip göreceğiz.
Boyama işlerini hallet denek olarak kullanırız keratayıMiroş da deneme bu işlemi ne olur ne olmaz...
Benim araçta deneriz feda ederim keratayı
Benim soft99'u denedim, sonuç güzel gibi.
Teşekkür ediyorum valla çok iyi moral oldu bu. Opak boya olduğu için pek parlamıyor bizimki.iyi günlerde kullan Can, su iticiliğini test etmişsin ama parlaklık da baya iyi
Zymöl glasur diye cila var araştır anca o paklar seniTeşekkür ediyorum valla çok iyi moral oldu bu. Opak boya olduğu için pek parlamıyor bizimki.
Şimdilik bu soft99'dan memnun kaldım. Ama acemilik işte tek seferde aldığım bölünmüşün 2/3'ü bitti.Zymöl glasur diye cila var araştır anca o paklar seni
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Auto finesse Finale varŞimdilik bu soft99'dan memnun kaldım. Ama acemilik işte tek seferde aldığım bölünmüşün 2/3'ü bitti.
Kışa girmeden de kalanını uygularım diye düşünüyorum. Veya becerebilirsem yarı yarıya bölerek uygularım.
Soft99 üstüne her yıkama sonrası kullanabileceğim ve soft99'u sökmeyecek hızlı sprey cila var mıdır? Hem waxı koruyalım hem parlatalım hesabı.