Kirmizi kutusu iyi degil bence cok az parlaklik veriyor ve cok ugrastirici, uygulama esnasinda leke kaliyor iki kere araci donuyorsun siliyorsun ama bsd iyi bence foto atarim en kisa zamanda aslinda benim gonlun V07 de de cok pahali diger ay alicam ama cok merak ettimBsd icin bende baya kararsiz kaldim iyi diyende var iyi degil diyende
Hocam bildiğin ayna olmuş ilk başta algilayamadim eline sağlık. Bu arada cogunlukta soft99 dan bahsettik ama benim önceden kullandığım 3m vardı. Onun wax ı da güzel. Islak görünüm olanın almıştım 2-3 yıl kullanmıştım. Soft99 dan 10 tl falan daha ucuz. Bende çok değişik markalar aldım son zamanlarda şöyle ucuzlarindan pahalilarindan karışık. Ama yağmurlar ve yoğunluktan daha kullanamadım. Denediklerim den iyi yada kötü süpriz yapan olursa fotograflayıp atarım. Bu arada ben torpido sütünü falan bıraktım artık silikon sprey yeni favorim 3 kutu aldım önüme gelen plastiğe sıkıyorumO kadar yazdik cizdik iki foto atalim.
Soff99 uzerine auto finesse finale uygulamasi.
Ekli dosyayı görüntüle 16712
Sarp deri koltuk vinil koruyucu uygulamasi.
Ekli dosyayı görüntüle 16713
Burda yanlis yazmisim
Soft 99 dan sonra bide fukipika spray uygulamak lazim.
Demir tozu = iron out
Auto Finesse Iron Out Demir Tozu Temizleyici - 500ml
Cila (wax=boya koruma)
Burdan aracina uygun olani seciyorsun aslinda bu waxlarda en cok merak ettigim auto finessenin waxlari ama 300tl den basliyor 200ml
Soft 99 kelimesi için arama sonuçları « Oto Cila Araba Çizik Giderici Oto Şampuan
Ph notr olan waxa zarar vermeyen sampuan
Adams Car Shampoo 473 ml
Guzulara ozel guzu yikama eldiveni
AUTOHDM DOĞAL KUZU POSTU WASH MITT OTO YIKAMA VE PARLATMA ELDİVENİ KAMPANYALI
Kurulama havlusu
Auto Finesse Aqua Delue Mikrofiber Kurulama Havlusu
Siyah plastik aksam koruyucusu
AUTO FINESSE REVIVE TRIM DRESSING PLASTİK KORUYUCU BESLEYİCİ 250 ML
Buda final icin
Auto Finesse Finale Detay Spreyi
@aurora
@kadir jantlar ıcın onerebılcegın marka var mı ıron out kullanıyorsun galıba pahalı bıraz uygun fıyatlı bıldıgın marka var mı bu ay temızlık urunlerıne kotamı doldurdum cunku
Adam arabisini seviyor Mazda kullanip da aracina özen gostermiyenle pek karsilasmadimİse giderken cektim abi
Bu acidan matlastik abiBunların üzerine kredi çekip ekleyip sıfır araba mı alsak?
Benim lastik jant temizleyici parlaticim bitti yeni alcam olmadi senin kullagin urunu alcam @kadir efsane olmus biraz pahali ama yapcak bisey yok renoya binmiyoruz yani premiun marka bi araca biniyoruz en iyisini alcaz yani bu arada honda meguars uyguluma merkezi pederin hondayi bakima getirdim suan sordum meguars boyakoruma pasta cila motor temizligi ful paket 350 tl mis@ozgur35 sen o lastik parlatisini kullaniyormusun?
Sarp ile kiyaslama hapalim.
Benim lastik jant temizleyici parlaticim bitti yeni alcam olmadi senin kullagin urunu alcam @kadir efsane olmus biraz pahali ama yapcak bisey yok renoya binmiyoruz yani premiun marka bi araca biniyoruz en iyisini alcaz yani bu arada honda meguars uyguluma merkezi pederin hondayi bakima getirdim suan sordum meguars boyakoruma pasta cila motor temizligi ful paket 350 tl mis
Astina yok lantis olsaİlk sıradasın astinayı al gel
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O daha ufak daha iyiAstina yok lantis olsa
Az iş çok para demekO daha ufak daha iyi
Naim abi kaynak yapabilirsin