İron out nedir?
Demir tozu sokucusu nedir?
Tepkimenin nasil oldugu belli oluyor
Tabi bu konudan engin bilgileri ve tecrubeleri ile @Ebubekir in fikirlerini alabiliriz.
Bunlarin cevabi videoda
Hafta sonu aracima elleriyle
Yikama > iron out >kil>pasta>hare giderici>ipa temizleme>cila>yikama islemlerini yapti benide cok memnun etti ellerine saglik
@Ebubekir
Bi etkinlige gittik ve agizim acik kaldi milletin konustugu hic biseyi anlamadim kendimi baska bi ulkede dil bilmeyen gariban gibi hissettim
Sag etekde kalin bi zift vardi heroicdetailing in duzenledigi etkinlikde denemelik urunu istedik kirmadilar verdiler , sen ne guzel biseysin arkadas sıktık bekledik sildik evet bu kadar kolay.
Auto Finesse Oblitarate Zift ve Yapışkan Temizleyici - 500ml
Orda cok begendigim karamioyu kurulamak icin ozel bi mikrofiber havlu aldim.
Kullanmadan once mutlaka ilik su ile yikamam gerektigini soylediler
Eve geldim kovaya suyu doldurdum havluyu kovaya attim oda ne havlu resmen kovanin dibini siyirdi sanki tabagi sunnetliyor.
Auto Finesse Aqua Delue Mikrofiber Kurulama Havlusu
Not; mikrofiber bezler kesinlikle makinede yikanmamali heleki yumusatici asla cope at daha iyi
Mikrofiber bez kurulanirken sikilmamali hani iki kisi tutar ya canini okur oyle yapilmamali.
Mikrofiber bezlerde gsm orani varmis ben ilk duydugumda isletim sistemi ne diye sormustum
Gsm oranina zarar veriyormus
Kullandikdan sonra yine ilik su ile temizlenmeli kurutulmali arada sert olmaya bi firca ile fircalanarak ipciklerin birbirine yapismasi onlenmeli ki gsm oranlari zarar gormesin.
(Alt tarafi havlu , iste oyle degilmis
)