Toz tutuyor mu?NMPC Koch Chemie Vini Kauçuk Plastik Lastik Nano Koruyucu 500ml yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri
Muazzam bir ürün, geçen konu içinde bahsetmiştim muazzam bir ürün kullandım ama fotoğraflamadım diye, yukardaki ürün ta kendisidir. Kol dayamadan başlayıp ön cama kadar olan kısımdaki (bardaklık, küllük, klima kontorl, teyp, havalandırma) siyah plastik yüzeyde, kapılardaki plastik yüzeylerde cam tuşlarına felan uyguladım. Araç blue çağına döndü valla Şiddetle tavsiye ederim, bu ve benzer bölgelerde solma yaşayanlar muhakkak kullansın. Uygulama öncesi fırça, köpüklü su ile temizlenmeli, su ile durulanmalı, sonra uygulamaya geçilmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Blue çağı önce anlamadım sonra bastım kahkahayı. Sihirli gibi, mat görünmesi de avantaj.NMPC Koch Chemie Vini Kauçuk Plastik Lastik Nano Koruyucu 500ml yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri
Muazzam bir ürün, geçen konu içinde bahsetmiştim muazzam bir ürün kullandım ama fotoğraflamadım diye, yukardaki ürün ta kendisidir. Kol dayamadan başlayıp ön cama kadar olan kısımdaki (bardaklık, küllük, klima kontorl, teyp, havalandırma) siyah plastik yüzeyde, kapılardaki plastik yüzeylerde cam tuşlarına felan uyguladım. Araç blue çağına döndü valla Şiddetle tavsiye ederim, bu ve benzer bölgelerde solma yaşayanlar muhakkak kullansın. Uygulama öncesi fırça, köpüklü su ile temizlenmeli, su ile durulanmalı, sonra uygulamaya geçilmeli
teşekkürler erçay.keşke yaptığın yerlerin resmini çekseydn bence bu vidyo dan daha güzel olurduNMPC Koch Chemie Vini Kauçuk Plastik Lastik Nano Koruyucu 500ml yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri
Kapı fitillerine silikon sprey uygulaması yaparken, sprey nozulu bozuldu, silikon spreyi abuk subuk püskürtme yapınca, torpidonun bazı bölümlerine denk geldi, buraları ipa ile temizledim ama plastiği biraz soldurdu. Ziyaretime gelen arkadaşıma anlattım durumu o da ben oraları birazdan kendine getiririm dedi. Sonra birlikte giriştik, sonucun ne olacağını kestiremediğimden fotoğraflama yapamadım. Ama şöyle bir foto çektim dün gece, merkez trimin bazı bölgelerine sürememişiz ürünü, aradaki farkı gösterir nitelikte kabul edilebilir. Resmi şimdi ekleyeceğimteşekkürler erçay.keşke yaptığın yerlerin resmini çekseydn bence bu vidyo dan daha güzel olurdu
Ledler bomba oldu Onunla ilgili ayrı bir konu açarım inşallah vakit bulursam@ercay valet pro nun ürününü kullanıyorum o da gayet iyi iş görüyor. Yeni ledlerle ilgili yorumlarını bekliyorum.
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir hafta sonu gel bolu ya da çay ısmarlaym sana...malzemelerini getirme yi unutma amaKapı fitillerine silikon sprey uygulaması yaparken, sprey nozulu bozuldu, silikon spreyi abuk subuk püskürtme yapınca, torpidonun bazı bölümlerine denk geldi, buraları ipa ile temizledim ama plastiği biraz soldurdu. Ziyaretime gelen arkadaşıma anlattım durumu o da ben oraları birazdan kendine getiririm dedi. Sonra birlikte giriştik, sonucun ne olacağını kestiremediğimden fotoğraflama yapamadım. Ama şöyle bir foto çektim dün gece, merkez trimin bazı bölgelerine sürememişiz ürünü, aradaki farkı gösterir nitelikte kabul edilebilir. Resmi şimdi ekleyeceğim
Ekli dosyayı görüntüle 31613
Ledler bomba oldu Onunla ilgili ayrı bir konu açarım inşallah vakit bulursam
şimdi mangal filan yapıp geri gider sen bir daha gelmez sin onun içinİnsan mangal der, çay nedir ya
ah seni gavur ah...nasıl da ağzının tadını biliyor sun var yaGiriş Çay, gelişme mangal, sonuç Tatlı, 3 yol yapacaz demek ki
NMPC Koch Chemie Vini Kauçuk Plastik Lastik Nano Koruyucu 500ml yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri
NMPC Koch Chemie Vini Kauçuk Plastik Lastik Nano Koruyucu 500ml yamaclardetailing.com'da | Araç Bakım Ve Temizlik Ürünleri