@domestos öncesinde böcelenmiştim zaten abi
Trabzondaki araç da gitti, İlanlarda yaklaşık 10 tane falan var zaten, Atılgan'ı kaptırmayalım bari
26-29 arasıNe kadar verilir, 30 a verse normal fiyatından 3-4 bin fazlaya olur ama lpg yok ve 100 bin km'de daha, kaygısız dertsiz bin ne güzel..
Abdulkadırin zaten acelesi yokmuş sen araba bakmaya başla bence abi, senin kafa kurcalandı bir kere
Evet bakmıştım, Aracın değişmeyen yeri kalmamış gibi neredeysebu ilanı gördünüzmü fena değil gibi tabi şu yağ yakma olayını açsalarmış daha net olacakmış
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...mali-otomatik-vites-mazda-626-516136067/detay
Gaz yağı gibi araba çok beğendim Naim abiİki ayağımızı bir papuca iki elimizi bir eldivene sokmayın lütfen Abdulkadir ,Veli
Niyet varsa Veli ye uygun bir şey bakalım ki Atılgan gider gitmez akşamına kapıya diğeri gelsin gözüm kulağım açık araştırmaya başladım. Velinin de aşağıdaki gibi bir şey aklında varsa uuu yansın ortalık
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-2003-model-ocak-vergi-odendi-513194303/detay
Gaz yağı gibi araba çok beğendim Naim abi
Abdülkadir 81 xx 626 plakalı araç Mazdacı Ayhan'dan çıkamadır büyük ihtimalle çünkü ondan çıkan araçların plakasının sonu 626 yada 6 ile başlayan oluyor genelde.
Malum araç yazın satılıktı galiba hatta Veli abide ilgilendi. Şanzıman sorunu vardı yaptırmak için bekletiliyordu.
Araç çok diri duruyor, şanzıman komple revize edildiyse başını ağrıtmaz sanırım.
Evet hakan mazdacı ayhandan almış ben konuştum, 4-5 ay olmuş hattaGaz yağı gibi araba çok beğendim Naim abi
Abdülkadir 81 xx 626 plakalı araç Mazdacı Ayhan'dan çıkamadır büyük ihtimalle çünkü ondan çıkan araçların plakasının sonu 626 yada 6 ile başlayan oluyor genelde.
Malum araç yazın satılıktı galiba hatta Veli abide ilgilendi. Şanzıman sorunu vardı yaptırmak için bekletiliyordu.
Araç çok diri duruyor, şanzıman komple revize edildiyse başını ağrıtmaz sanırım.
Can usta hesap makinesi ile fotoğraf çektiği için aracı tam göremedim ama o alıp satıyorsa sorun olmaz zatenEvet hakan mazdacı ayhandan almış ben konuştum, 4-5 ay olmuş hatta
Ufak tefek 1-2 husus dışında masrafı yok dedi
Sadece vites 1den 2ye geçerken vuruntu yapıyormuş, bunu da yeni yapmaya başladı dedi,
Komple fırınlı boya yapılmış, 136lık diyor arkadaş, tcs varmış, ama ben tam emin değilim
Ayhan abiden alırken yağ kaçağı varmış, Ayhan abi onu ikitellide bir ustaya yönlendirmiş, ücretsiz olarak yaptırmış
24750 den 23e çekmiş fiyatı
Ayhan abiden aracı teyit edeceğim ama 3 gündür ulaşamadım
@emytoget murat söylemişti @CAN EROĞLU Antalya'dan mepaz bakımlı araç getirmiş diye, onla görüştüm müsait olunca ona da bakacağım
Bu da bugün düşmüş @hakan_emre
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...inal-japon-626-otomatik-vites-467537686/detay
Can usta hesap makinesi ile fotoğraf çektiği için aracı tam göremedim ama o alıp satıyorsa sorun olmaz zaten
Eski araçlar resimlerde ve açıklamada yazılan gibi çıkmıyor.
Bolu'da ki aracı Semerkant Mahallesine yönlendirebilirsen kardeşim bakar.
Vites geçişleri, kaportada, içinde dışında deformasyon varmı, rölanti nasıl senin için baktırabilirim istersen
Daha önce hiç otomatik kullanmadığım için bilmiyorum abi, ama çok rahatsız etmez diye düşünüyorum.@DarK PaSSenGeR gf kasa 626 da benim içime sinmeyen tek şey olmuştu... Seni rahatsız eder mi bilemiyorum ama, otomatik şanzıman D veya R ye alındığında rahatsız edici titreme oluyor, otomatik gf kasa sahibi iki ayrı kişiye sorduğumda bu titremenin olduğunu ve normal geldiğini söydiler.
Bu titremenin temel sebebi yıpranmış motor ve şanzıman kulakları, orijinal ile yenilemeyince çözüm değil maalesef...
Yeni motor ve şanzıman kulağı orjinal alındığında da yeni motor parası ediyor neredeyse@DarK PaSSenGeR gf kasa 626 da benim içime sinmeyen tek şey olmuştu... Seni rahatsız eder mi bilemiyorum ama, otomatik şanzıman D veya R ye alındığında rahatsız edici titreme oluyor, otomatik gf kasa sahibi iki ayrı kişiye sorduğumda bu titremenin olduğunu ve normal geldiğini söydiler.
Bu titremenin temel sebebi yıpranmış motor ve şanzıman kulakları, orijinal ile yenilemeyince çözüm değil maalesef...
Parkinsonlu gibi araçla gezmek yerine o parayı vermeyi göze almıştım ben hocam. 2bin lira falan yapıyordu tüm kulaklar. Direksiyon zaten değişmişti.Yeni motor ve şanzıman kulağı orjinal alındığında da yeni motor parası ediyor neredeyse
Haklısın abi. Acaba yan sanayi dayanıklı olmadığından mı yoksa arzu edilen esnekliği yakalayamadığından mı iş görmüyor?Parkinsonlu gibi araçla gezmek yerine o parayı vermeyi göze almıştım ben hocam. 2bin lira falan yapıyordu tüm kulaklar. Direksiyon zaten değişmişti.
Malzeme kalitesi ve dayanıklılık var orijinal kulaklarda... Yan sanayi bunları tutturamıyor galiba...Haklısın abi. Acaba yan sanayi dayanıklı olmadığından mı yoksa arzu edilen esnekliği yakalayamadığından mı iş görmüyor?