Murat Yılmaz
Seçkin Üye
bu nasıl
teyp: Pioneer Avh-295bt-dvd-usb-sd-bluetooth - n11.com
çerçeve :Mazda 3 2004-2009 Teyp Çerçevesi - n11.com
kamerada alırsam teype takarım
@Murat @Lupara @Erçay
Evet bu şekilde gayet uygun olur...
bu nasıl
@Murat @Lupara @Erçay
teşekkür ederim. çerçeve alırken dikkat etmem gereken birşey yok değil mi? single double boyut uyuşmazlığı vs. problem olur mu. ilerde başka bir double takarsam onada uyar mıEvet bu şekilde gayet uygun olur...
Plaka lambasına takılan kamera aldım malum siteden.Çok aşağıyı gösteriyor.Yan çizgiler de gerçekten daha içeriyi gösteriyor.Sebebi kameranın çok aşağıda olması bence.Bu yüzden size tavsiyem kamera alacaksınız iyi araştırın derim.bu nasıl
@Murat @Lupara @Erçay
Plaka lambasına takılan kamera aldım malum siteden.Çok aşağıyı gösteriyor.Yan çizgiler de gerçekten daha içeriyi gösteriyor.Sebebi kameranın çok aşağıda olması bence.Bu yüzden size tavsiyem kamera alacaksınız iyi araştırın derim.
tabi ses kalıtesi gidiyor ancak maksat arabada bişeyler tıngırdasın olursa diye belirttiğim bende bu konuda çok arada kaldım haricen kaliyetli bir multimedia almak daha mantıklı ancak soketi kes biç yapmak sorunMultimedya cihazlar sesi çok öldürüyor @BAYRAMSAKARYA @Ilgaz-p
Kameranın görüntü netliği ile sıkıntı yok.Kamera çok aşağıda olduğu için bahsettiğim sıkıntılar var.Ben orijinal olsun diye plaka lambasına takılandan almıştım.Şimdi olsam bagaj kapağına üçüncü stop lambasının yanına uyan bir şey alırım.Bu arada benim araba hb.teşekkür ederim. kamerayı elektronikçiden alıp taktırmak en mantıklısı o zaman. fazla pahalıda değildir
Kameranın görüntü netliği ile sıkıntı yok.Kamera çok aşağıda olduğu için bahsettiğim sıkıntılar var.Ben orijinal olsun diye plaka lambasına takılandan almıştım.Şimdi olsam bagaj kapağına üçüncü stop lambasının yanına uyan bir şey alırım.Bu arada benim araba hb.
Kamerayı taktıracağınız yerden alacaksınız altenatifli olarak yaptırmadan önce elinizle tutarak deneyin.Kafanıza uyanı taktırın.anladım. benimde hb kasa. yaşadığın sorunu paylaştığın için sağol bende bunu monte ederken göz önünde bulunduracağım.
@kadirMerhaba Arkadaşlar,
2006 model mazda 3 aracım için çok pahalı olmamak kaydıyla multimedya teyp almak istiyorum kullanan veya bir önerisi olan var mı acaba bu konulardan hiç anlamam yönlendirebilecek arkadaşların yardımını rica ederim
Abi ben henüz 3 günlüğüm
Evet Kadir bey 3 günlük olarak fikirlerinize ihtiyacımız varAbi ben henüz 3 günlüğüm
Şuan için erken amaEvet Kadir bey 3 günlük olarak fikirlerinize ihtiyacımız var
Şuan için erken ama
4gb ramden aşağı bakmayın
Yıllardır bu tür android cihazlars hep uzak baktım ama 3 gün önce android cihaz aldım ondan sebep 3 günlüğüm dedim.Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz erken derken anlayamadım kusura bakmayın ben biraz daha fiyat olarak uygun birşeyler arıyorum bunların fiyatları biraz pahalı
Bende alışveriş sitelerinde bu tür cihazlar gördüm ama maddiyat olarak biraz tuzlu geldi malum ülke şartları asgari ücretle çalışan biri olarak (hele ki şimdi işsiz) biraz daha uygun fiyatlı kullanan arkadaşlardan fikir almak için sormuştumBaşka bi marka arabada myway marka kullanan görmüştüm kaç ramdi vs bilgim yok ama ideal diyordu.
Bu tür global marka olmayan cihazlarda ses kalitesi , radyo çekimi stabil çalışma beklemek hata olur bunu baştan diyim.
MAZDA 3 ANDROİD MULTİMEDYA 4GB RAM CARPLAY NAVİGASYON EKRAN - MYWAY - 5,415.25 TL + KDV
MAZDA 3 ANDROİD MULTİMEDYA 4GB RAM CARPLAY NAVİGASYON EKRAN - MYWAY ,www.emrgarage.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Yıllardır bu tür android cihazlars hep uzak baktım ama 3 gün önce android cihaz aldım ondan sebep 3 günlüğüm dedim.
Multimedya cihaz almaktansa tablet kullanabilirsin ben kullanıyorum sağlam bir tablet tutucu alıp tablet kullanan benceMesaj otomatik birleştirildi:
Biraz erken derken anlayamadım kusura bakmayın ben biraz daha fiyat olarak uygun birşeyler arıyorum bunların fiyatları biraz pahalı