incirinaltı
Aktif
Good year nasıl çıkacak merak ediyorum, eğer iyi çıkmazsa ömür boyu brigstone olur herhalde.
Aha süpersinNormal bir asfalt için lastik üretirler bizde cortlar, kendi yakıtlarına göre motor üretirler bizde tekler. Kendi halkına değer verip ona göre hak hukuk kuralları vardır bize üç beden bol gelir.
Ep dıj güjlerin işi bunla...
Yani akpAha süpersin
Karayolları ve belediyeler suçlu
Yani akp
Yani vergiYani millet
Michelinin altındaki good year mı?
Önümüzdeki hafta hem bakım hem lastik işini tamamlamam lazım , sonuç olarak ne alıyoruz . Nokian, Hankook, Continental , Michelin ??
Oyumu Michelinden yana kullanıyorum.Önümüzdeki hafta hem bakım hem lastik işini tamamlamam lazım , sonuç olarak ne alıyoruz . Nokian, Hankook, Continental , Michelin ??
Continental Premium Contact 6Önümüzdeki hafta hem bakım hem lastik işini tamamlamam lazım , sonuç olarak ne alıyoruz . Nokian, Hankook, Continental , Michelin ??
Bahhh sen mürekkep yalamış birine benziyon nokian kullandın şikayetin varmıydıÖnümüzdeki hafta hem bakım hem lastik işini tamamlamam lazım , sonuç olarak ne alıyoruz . Nokian, Hankook, Continental , Michelin ??
Bahhh sen mürekkep yalamış birine benziyon nokian kullandın şikayetin varmıydı
Git al da görDoğru aslında ben öyle çatlak patlak bişi yaşamadım ve asfaltın yanında bir çok bozuk yolda da kullandım, güneşe karşı da pek çok kez kaldı ,hani olur gibi aslında
Görmüş ya daha önce...Git al da gör
"Bu mesajda ürün 'yerleştirme' vardır"Not: Nokian reklam ücretimi tam ve eksiksiz olarak almışımdır
2019 Nisan ayında aldığım lastikleri, bir süre sonra @abdyldz 'a vermiştim. Fanatiklerin laf ettirmediği nokianların son hali;
Ekli dosyayı görüntüle 60487
Ekli dosyayı görüntüle 60488
Ekli dosyayı görüntüle 60489
Ekli dosyayı görüntüle 60490
Ama kesin kullanıcı hatasıdır.
Kullanıcı hatası demiştik , konuşulan cevaplanan konuları tekrar gündeme getirip gündemi değiştirmeyelimKonu hakkında nokian distribütörü kormetal'e yapılan başvuruda olumlu ya da olumsuz dönüş gelmedi. Uzun lafın kısası iplemediler. @kadir @ezmocesteri bi el atın hele şu işe