Bedavaya ancak bu kadar oluyor demek hocam.Navigasyonu yükledikleri,fakat adres dışında rota secemiyoruz. Ada gore ara falan olmuyor
Bedavaya ancak bu kadar oluyor demek hocam.Navigasyonu yükledikleri,fakat adres dışında rota secemiyoruz. Ada gore ara falan olmuyor
Navigasyonu yükledikleri,fakat adres dışında rota secemiyoruz. Ada gore ara falan olmuyor
Bu tür şeyler bize gelince haram olur zaten hocam... Adam deveyi hamuduyla götürür, kendi keyfine göre fetva çıkartır, her sene ramazan ayında parayı çuvalla desteler, rüşvet ve yolsuzluk gırla gider sıkıntı yok, ihalelerden komisyon alınır gayet normal, sağda solda muta nikahı ile cariyelere çökme insanın fıtratı gereği yapacak tabi, besmele ile hırsızlık yap, uyuşturucu ticaretinde her partide bir kurban kes dağıt hayır olur fakire fukaraya...navigasyonu iptal ettik,torpido gözünde var zaten bi tane,hemi de herbişeyini biliyom.
hem harammış ya lan bu,öyle olduğunu öğrenince kaldırdım,yapamadığımızdan falan değil yani
Söylenecek çok şey var da tesiri yok maalesef... Bu ülkede herkes haklı. Özellikle de köşe başını tutmuş olanlar... Biz ancak konuşuyoruz işte.
Kayınço sonunda olayı çözdü sanırım,çünkü baştan sona okumamıştı.Versiyon güncellemesi yapmadığımız için navigasyon multimedya ile ilgili ayarlar olmadı.Ekrana tarih eklemeye çalıştık olmadı,uyarı kısmının daha çabuk geçmesi için yükleme yaptık o da olmadı.Sadece video oynatmayı yapabildik.Artık kurban bayramında en baştan herşeyi deneyecez.
Zaten video oynatma dışında bişey yapamadık,onu da kullanmayacam.Ekran tarih olayını ben yaptım gayet kullanışlı. Uyarı kısmının daha çabuk geçmesini hatta tamamen kaldırılması konusunu da yaptım. Fakat onu tavsiye etmem. Uyarının başlangıçta 3.5 saniye kalmasının bir sebebi var. Bunu kaldırınca anladım. Arka tarafta o 3.5 saniyelik süre içerisinde yüklenen hizmetler için var o uyarı. Bu sebeple uyarıyı kaldırmanızı tavsiye etmem.
Şu ekstra app leri nasıl yüklediniz bi anlatın detaylı bari çok güzel hız ölçer vs vs bi ton şey yüklemişler uğraşan yapan varsa onlarıda detaylı anlatsın bi zahmet☺
Haram işine gelince araca navigasyon koyup hakkın olan harita
Yı fahiş fiyattan satıp ekstra para kazanmak haram bence neyse çok girmemek lazım detaya
Şu ekstra app leri nasıl yüklediniz bi anlatın detaylı bari çok güzel hız ölçer vs vs bi ton şey yüklemişler uğraşan yapan varsa onlarıda detaylı anlatsın bi zahmet☺
Haram işine gelince araca navigasyon koyup hakkın olan harita
Yı fahiş fiyattan satıp ekstra para kazanmak haram bence neyse çok girmemek lazım detaya
Forumlarda vs. her yerde sd kartın class 10 olması gerektigi yazıyor ama bilemiyorum açıkçası, en basit çözüm yolu denemek.çok saçma bir soru soracağım ancak tamamen sabırsızlığımdan dolayı kusura bakmayın. elimde c4 sd kart var 16gb bununla olmaz mı?