Uyumsuzelement
Sessiz
Ben direk sd kartı takın uyarısı alıyorum toolboxtan o sırada analiz ediyor yada baslıyor olabilirmi ne kadar bir süreden bahsediyoruz tahminen 3 dk 5 dk??
işletim sistemi sürümü 51.00.300 mzd connect te daha yüksek bir versiyon vermiyor sitede
kendi sitesinde yok ama forumlarda yüksek versiyon işletim sistemini buldum ona yükselticem,
şimdi sakladığımız orjinal volansrelease dosyasını NNG update usb step 2 ye atıp geri yüklemem gerekiyor değilmi normale dönmek için
servisle konuştum şimdi cmu150 eu 56.00.513 B ye geçeceğim bende inşallahAynen step2 deki şekilde sakladığınız orjinal dosyayı araca geri upload etmeniz gerekiyor. Bu işlemleri yaparken SD kartı çıkarmayı unutmayın. Aracın versiyonunu güncelleme ile ilgili forumda konu mevcut. Kerim abi hazırlamıştı. Mazda 3 Skyactiv Multimedya Sistemi Güncelleme Hatta bende o anlatımla cmu150_EU_56.00.513B 'e aracı güncelledim.
az evvel yüklemeye başladım herşeyi harfiyen yaptım,fail safe düzgün yüklendi ama yeniden yükleme paketi paket sertifikası doğrulanamadı hatası veriyo çok canım sıkıldı bırakıp çıktım eve,kendimden şüphe edecem artık nerdeyse