Forlan
Gri Atmaca
Yine de haber kendini okutturuyor abi, onlar tıklamaya bakıyor
Yine de haber kendini okutturuyor abi, onlar tıklamaya bakıyor
Değmez abi. Hafif bir pasta ve cilayı dışarıda zaten 150-200 tl ye yaptırabilirsin. Hatta sana daha güzel bir tavsiyede bulunayım. O parayla git dandik de olsa bir polisaj makinası al ve kendin haftasonunu ayırıp yap çok daha iyi bir şey ortaya çıkar.SONAX Motorlu Taşıtlar Vergi Kampanyası - Temmuz 2017
Bu kampanya için İskenderun'daki sonax bayii ile görüştüm.Çiziklerin tamamen gitmeyeceğini söyledi. Ne dersiniz yaptırayım mı?
SONAX Motorlu Taşıtlar Vergi Kampanyası - Temmuz 2017
Bu kampanya için İskenderun'daki sonax bayii ile görüştüm.Çiziklerin tamamen gitmeyeceğini söyledi. Ne dersiniz yaptırayım mı?
Mutlu benim yapabileceğim işler değil bunlar. Pasta cila yaptırabileceğim bi yer de bulamadım.Sonaxdaki eleman;hareler gidecek çiziklerin büyük bir bölümü gidecek,araba parlayacak dedi.Bilmiyorum artık napacamDeğmez abi. Hafif bir pasta ve cilayı dışarıda zaten 150-200 tl ye yaptırabilirsin. Hatta sana daha güzel bir tavsiyede bulunayım. O parayla git dandik de olsa bir polisaj makinası al ve kendin haftasonunu ayırıp yap çok daha iyi bir şey ortaya çıkar.
Abi, evet şu an yoğunlar beni zaten müsait bi zamanda aramalarını istedim,acelesi yok dedim,1 ay süre var zaten kampanyanın bitmesine.Bu tür kampanyalara çok fazla ilgi olmasından dolayı gereken dikkat ve özen göster(il)meden işlem yapılabilir ,istenen sonuç alınmayabilir..
Mutlu benim yapabileceğim işler değil bunlar. Pasta cila yaptırabileceğim bi yer de bulamadım.Sonaxdaki eleman;hareler gidecek çiziklerin büyük bir bölümü gidecek,araba parlayacak dedi.Bilmiyorum artık napacam
Abi, evet şu an yoğunlar beni zaten müsait bi zamanda aramalarını istedim,acelesi yok dedim,1 ay süre var zaten kampanyanın bitmesine.
Hareler gider dedi,ama çizikler tamamn kaybolmayabilir dedi...Bu sonax kampanyasına hibrid diyor o yüzden çizikleri hareleri gidermelerini beklemeyin.
Her ruhsat sahibi kişinin dertlerinden sadece biri olan MTV ayı geldi çattı... Her ruhsat sahibi yükümlülüğünü vaktinde yerine getirsin ki, devletimiz topladığı vergiler ile daha fazla harcama yapsın, daha fazla mülteci beslesin, daha fazla makam aracı alsın/kiralasın, daha fazla ihale versin. Eskiden toplanan vergilerin; yol su elektrik olarak bizlere geri dönüyor geyiği yapılırdı, en azından bir kısmı doğruydu... Şimdi bu kalemler özelleşti veya satıldı ve bize geri dönmesi için borçlanarak hizmete sunulması gerekiyor maalesef...
Ben artık hep 88 liralık ödüyorum...Temmuz vergi ayı! MTV ödemeleri için birçok banka 3 taksit yapıyor., bunun yanısıra Akbank'ın Axess ve Free kullanıcılarına özel %20 iade şeysi çıkmış. Kampanyadan faydalanmak için en düşük 100tl lik MTV ödemesi yapmak gerekli. Bizim Guzuların çogu 2.0 CC zaten sorun yok Vergilerde uçmuş durumda.
Velhasılı dün Axess Free kart ile 221TL MTV ödemesi yaptım 44TL'si iade olmuş. Aynı kart kullanıcılarına duyrulur.
Not: kampanyadan en fazla 50Tl kazanılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 45810
Enpara ile peşin ödeyip ücretsiz olarak 6'ya bölebiliyoruz.