Brsahin
Sessiz
Herkese hayırlı sürüşler. 3 yıldır ailemin kullandığı 1 yıldır da benim kullandığım 2005 model lpg li otomatik vites bir m3 aracım var. Geçen hafta radyatörden gelen hortum kelepçe yerinden patladı. Hararet yükseldi. Allahtan tam iş yerinde park ettiğimde oldu olay. Usta geldi hortumun patlak yerini kesti ve yerine taktı. 2 gün sonra bu kez t bağlantısına giden hortum patladı. Yine kesip taktık. Havası alındı. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Ama yine bir yerden patlar mı diye araca binmiyorum. Muğla bodrumda yaşıyorum ve burada Mazda ustası yok. Ankara’da İsmail Çimel usta yapıyor bizim işleri. O da Ankara’ya gelmeden bakmadan sorunu anlayamam diyor. Araştırdığım kadarıyla baktığım Araçta beyaz duman yok, yağ seviyesi normal. Yağda ya da yedek su deposunda yağ su karışımı yok. Conta yakmış görünmüyor. Sizin bir tavsiyeniz var mı benim bakabileceğim sorunun ne olduğunu anlayabileceğim ? Bir kaç arkadaş termostata baktır dedi sanayiye gittim biz anlamıyoruz dediler. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkür ederim