Motor Yağı Katkısı ile Motor İçi Temizleyiciler Hakkında Görüşleriniz Nelerdir?

ibrasoft

Aktif
Araç Markası
Xmax 300 & İ20
Araç Renk ve Tip
Siyah - Beyaz
15000 liracik,yeri de zor galiba deponun üstünde imiş. Cüzdan zor zamanlarda şu an :)
Benim hatamdan olabilir, benzin depoda çok az kalana kadar binip tekrar full dolduruyorum.
Sağlık olsun çaresi olsun da :)

Sen pompaya ne kadar dayanacaksın bakalım bi diyip stres testine sokmuşsun.. :oops:

Mustafa25

Sessiz
Araç Markası
2005 Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Mavi-Sedan
Atılgan'ın otomatik şanzımanı ilk çalıştırmada yani soğukken 1'den 2'ye atarken hafif bi "hissettirme" yapıyordu, klima açıkken rölantiyi dengelerken çok nadir öne doğru atılma yapıyordu. Hatta, anlayan bi ustaya yağ değişimi için danıştığımda, yağı inceleyerek "gerek yok" demişti.

Havaların soğumaya başlaması ile Atılgan'ın bu hissettirme olayı sert olmaya başlayınca kafama takıldı, yaptığım araştırmada, Liqui Moly'nin ATF şanzıman ve direksiyon yağı katkısının bazı araçlarda bu "hissettirme sorunu" için çare olduğunu gördüm.

Ekli dosyayı görüntüle 23757

Katkı vs. olaylarına karşı olduğum için bu ürünü kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım, fakat Liqui Moly markası olması sebebiyle kullanma tarafında karar aldım ve iki gün önce şanzımana ilave ettim. Dün ve bu gün soğuk kullanımda, şanzımandaki "hissettirme sorunu" benim gibi kıl birisi için artık kalmamıştı, vites geçişleri zaten yumuşaktı, daha da yumuşak hale geldi. Klima kullanımındaki dengesizlik gitti... :)

Ekli dosyayı görüntüle 23758

Bu kadar bariz fark olacağını tahmin etseydim veya bilseydim, devir saatinin videosunu çekerdim... :) Ürünü tavsiye ederim... ;)
merhaba, siz bu ürünü kullandıktan sonra ne kadar bir sürede etkisi oldu.

Üst Alt