Belki, çok faydalı bir üründür, belki biz yanlış düşünüyoruz ama bu alandaki geçmiş tecrübelerle, piyasaya sunulan ürünler şahsen bana iyi yorum yaptıramıyor maalesef. Amerika'yı yeniden keşfetmediklerine göre, muadillerinden çok farklı bir şey olduğunu düşünmüyorum.2019 Zambak Ödülü falan almışlar çok iddialılar, acaba dedim belki kullanan falan olmuştur,nette pek fazla yorumda bulamadım. Belki bilgisi olan arkadaşlar olabilir diye merak ettim.
Adından belli ne olduğu. "Expert"ize girmeden önce bundan döküyorsun motora, sonra yeni sahibinin kucağına bırakıyorsun bombayı. Artık ne zaman patlarsa.Arkadaşlar bu yeni çıkan Atom Expert hakkında bilgisi olan var mı nedir ne değildir. Ön yargılı yaklaşmak istemiyorum. Tabiki mucize yaratmayacak ama belki motor koruma anlamında fayda getirebilir. Kullanan arkadaş varsa sonuçlarını bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 49128
Ürünün İki yorumu var gece ve gündüz kadar farklı.Ekli dosyayı görüntüle 64384
Yakıt, Egzoz ve Emisyon Sistemi Temizleyici
Benzinli Motorlar için Üretilmiştir. Komple Yakıt, Egzoz ve Emisyon Temizleyici. Motor Arıza Işığını Kapatır. P0420 ve Diğer OBD Kodlarını Kaldırır. Katalitik Konvertörünü Temizler ve Yeniler. Emisyonları Azaltır ve Gaz Tasarrufu Sağlar. Emisyon Duman Testini Garantili Geçersiniz. Güç ve...carpower.com.tr
Sizce böyle bir ürün işe yarar mı...
Rislone Car Power ile ilgili olarak Doğukan Manço ve Benzin TV de Burak Ertem video çekmişti. Bu iki isme de güvenirim. Ama bu ürün için mi çekmişlerdi hatırlamıyorum..Ekli dosyayı görüntüle 64384
Yakıt, Egzoz ve Emisyon Sistemi Temizleyici
Benzinli Motorlar için Üretilmiştir. Komple Yakıt, Egzoz ve Emisyon Temizleyici. Motor Arıza Işığını Kapatır. P0420 ve Diğer OBD Kodlarını Kaldırır. Katalitik Konvertörünü Temizler ve Yeniler. Emisyonları Azaltır ve Gaz Tasarrufu Sağlar. Emisyon Duman Testini Garantili Geçersiniz. Güç ve...carpower.com.tr
Sizce böyle bir ürün işe yarar mı...
İzledim onları, verdikleri ürünler motor katkısıyla alakalı geneliRislone Car Power ile ilgili olarak Doğukan Manço ve Benzin TV de Burak Ertem video çekmişti. Bu iki isme de güvenirim. Ama bu ürün için mi çekmişlerdi hatırlamıyorum..
Ünlü isimler ile yapılan marketing işleri bizde çok sağlıklı işler değil maalesef.Rislone Car Power ile ilgili olarak Doğukan Manço ve Benzin TV de Burak Ertem video çekmişti. Bu iki isme de güvenirim. Ama bu ürün için mi çekmişlerdi hatırlamıyorum..
Kesinlikle katılıyorum ama bahsettiğim 2 isim, özellikle Doğukan bence o toplara girmez diye düşündüm ben.Ünlü isimler ile yapılan marketing işleri bizde çok sağlıklı işler değil maalesef.
"parayı veren düdüğü çalar"
Kaç yüz yıllık klişe.
* * *
Kendi rüştünü ispat etmiş köklü markalara sözüm yok.
Bilirse girmez...Kesinlikle katılıyorum ama bahsettiğim 2 isim, özellikle Doğukan bence o toplara girmez diye düşündüm ben.
Sordukların için son karar ve sorumluluk senin öncelikle bunu belirteyim.Selamlar, liqui moly atf additive atf katkısı 2006 tam otomatik mazda 3 için uygun mudur? Ben ilk sabah çalıştırmada ve sonrasında da kısmi olarak p den r ye geçirirken böyle sert bir geçiş hissediyorum vuruntu gibi. Bu sebeple burdan görüp kullanmak istedim. Ama atf yağa koyulmalı diyor. Ben şanzıman yağı ne konuldu bilmiyorum satın almadan önce değişmiş. Bir sorun olur mu? Bir de biraz şanzımandan yağ alıp ekleyin denilmiş yağ çıkarmama gerek var mıdır?
Son olarak şanzıman yağı rengi iyi olduğu için değiştirmedim ama yaklaşık değişeli 90.000 km olmuş komple yağ değiştirmek daha mı iyi olur?
Sordukların için son karar ve sorumluluk senin öncelikle bunu belirteyim.
Mazda Xedos Efsanesi
Toplam 8lt kapasite var. Yağ karterdeki kadar atılır o kadar eklenir. Bu işlem yağın rengi kan kırmızı olana kadar devam eder. Her ekleme arasında bir miktar km yapmak yağın karışmasını sağlamak için gereklidir. Şanzuman için ustaya gitme şimdilik. Bu süreci kendin izle. Bahsettiklerinden bu...www.mazdagaraj.com
Ben memnun kaldım. Şanzıman yağı fazla ise eklenecek katkı miktarı kadar çekme yapılmalı bence çünkü bu katkı ilave basınç uyguluyor.
Bu kadar az miktarda bir katkının böyle rahatlık sağlaması bile başarı bence.Liqui moly katkıyı denedim şanzıman için. Önce şanzımancıya gidip yağı sordum kirli görünmediğini söyledi sorun görmedim dedi. Sonrasında ben de şırınga alıp 1 bardak çıkarıp ekledim.
Biraz bekledim buraya yazmak için. Önce ekledikten sonra 20 dakika sürdüm. Sonraki günler fark göremedim. 200 km uzun yol yaptım şehir içi de kullandım 450 km kadar olunca özellikle p den r ye geçen kısım şu an yapmıyor. Diğer geçişlerde de yumuşama var. Yani bugün gözlemim bu şekilde ama incelemeye devam edeceğim. Ben şu an pozitif ürün olarak nitelendirebilirim.
Bu kadar az miktarda bir katkının böyle rahatlık sağlaması bile başarı bence.
Açmış olduğun konu mevcut konumuz ile birleştirilmiştir, konuyu incelemekte fayda var.Selamlar abiler, üstatlar..
Aklıma takılan bir soru var. Aslında sorular var. Şimdi piyasada bir sürü katkı maddeleri var. Örnek veriyorum enjektör temizleyiciler, yakıt katkı maddeleri falanlar filanlar.. Sormak istediğim olayı şöyle toparlayayım;
Ben bu konularda hiç bir şey bilmiyorum. Aracım LPG'li. Ateşleme sisteminde bir takım arızalar olduğundan ciddi şüphelerim var.. (ilk çalıştığında devir 1500'lere geldiğinde ortalama 5 saniye civarı aşırı bir titreme) Hem normal depoya, hem de lpg deposuna eklenen maddeleri denemek istiyorum. Bunlar haricinde sizin önerdiğiniz, bak şu ürün şu işe yarar bu malzeme bu işe yarar dediğiniz bildiğiniz ve önerdiğiniz yada önermediğiniz ürünler nedir öğrenmek isterim sizlerden..
Şimdiden teşekkür ederim..