Ben, Özgür'ün yalancısıyım.İnternette araştırdım fakat açıklanmış olan bir resmi açıklama yada haber göremedim.
Duyumlar olacağı yönde bekleyip görelim eğer olursa @dr_azoom kapısını çalarız artık
Resmı acıklamayı ben yaptım kampanya olmazsa benı bulunİnternette araştırdım fakat açıklanmış olan bir resmi açıklama yada haber göremedim.
Duyumlar olacağı yönde bekleyip görelim eğer olursa @dr_azoom kapısını çalarız artık
Ben sıze tarihine kadar verdım daha ne yapıyım dostlar
Hacı senin verdiğin tarih bire bir uymuyordu ama.bu tarihi net olarak ben vermiştim.hatırlatayımBen sıze tarihine kadar verdım daha ne yapıyım dostlar
Resmı acıklamayı ben yaptım kampanya olmazsa benı bulun
Ajana gerek yok ki ben söylemiştim zaten1 30 kasım dedık sonra ajanlarımı araya soktum 6 kasım 2 aralık
Bak bak ya hala ben söyledim diyor.sen nerden ogrendın reısım Sana da ben soyledım
Belgeli ispatlı kampanya.
Sen almış sin abi alacağını daha ne alacak sinBelgeli ispatlı kampanya.
Peki neler alacağız ahali?
Hava filtresi*2Sen almış sin abi alacağını daha ne alacak sin
Ben de düşünüyorum da.sonra düşündüğüm le kalıyorumaynen abi ufak tefek şeyleri almak gerek.Hava filtresi*2
Yağ filtresi*2
Benzin filtresi
Ön balata
Arka balata
Arka küllük çerçevesi
Bunları alıp bahara kadar kafamız rahat etsin diyoruz hocam.
Mazda sayfasinda olmaz ama MAZDAGARAJ sayfasinda olur biz seckin mazda kullanicilarin sitesiyizbeklediğimiz kampanya geldi demek ama mazda sayfasında yok umarım yakında gelir.
benim listemde sol kapı fitilim ve toz fitilim var tamir görmüş sol bacağım donuyor