Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Güzelmiş gerçekten
mazda 3 2012Hangi model için?
Sis farı geçen sene sorduğumda adet fiyatı 650 TL'ydi abi. Şimdi 750 olsa 500 e alırsın tekiniCepte kalan 200-300 ise ne kadar fiyat isterler merak ettim. Sis farı var mıdır ki bir de?
Gecen sene yada bir önceki kampanya döneminde facede gruptaki bir abi Gören'e takım fiyatı sormuştu indirim varken 800 civarı bir rakam vermişlerdi diye hatırlıyorum.200-300'ün yanında vereceğim de cebimde kalsın. Serum hortumuna devam.
Sis farı geçen sene sorduğumda adet fiyatı 650 TL'ydi abi. Şimdi 750 olsa 500 e alırsın tekini
Gecen sene yada bir önceki kampanya döneminde facede gruptaki bir abi Gören'e takım fiyatı sormuştu indirim varken 800 civarı bir rakam vermişlerdi diye hatırlıyorum.
Fitillere iyi bakıldığı zaman yıllarca hizmet ediyor abi. Fitillerim 17 yıllık hala ilk günkü gibi Orijinal fitiller gerçekten çok kaliteli.Fitile bak sen hele, farlardan pahalı...
Bugün sordum da parça satmıyorlar sadece, işçilik dahil işlem yapıyorlar
Bu indirimden yararlanarak ben de otomatik şanzıman yağını ve filtresini değiştireyim. Herterde yağın tamamını değiştiriyorlar sanırım. Orada çalışan bir tanıdık var mıdır acaba bilgi alabileceğimiz?
Herter Servis ile irtibata geçerseniz yardımcı olurlar. Gözü kapalı tavsiye ettiğimiz Ankara'daki tek yetkili servistir kendileri.Bu indirimden yararlanarak ben de otomatik şanzıman yağını ve filtresini değiştireyim. Herterde yağın tamamını değiştiriyorlar sanırım. Orada çalışan bir tanıdık var mıdır acaba bilgi alabileceğimiz?
İyi fikirAslında garaj olarak bir tane panelvan kiralasak 1 aylığına, sonra bu panelvan ile gönüllü bir kişi yurt dışına çıkıp bütün eksik gedik ne varsa toplayıp getirse ne kadar da güzel olur Kiraya masraflara rağmen her şey çok daha ucuza gelmiş olur
Aslında garaj olarak bir tane panelvan kiralasak 1 aylığına, sonra bu panelvan ile gönüllü bir kişi yurt dışına çıkıp bütün eksik gedik ne varsa toplayıp getirse ne kadar da güzel olur Kiraya masraflara rağmen her şey çok daha ucuza gelmiş olur
kışlık bakımda neler yaptırılıyor ki....Bende bakımı yeni yaptırdım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rutin bakım harici özllikle kış ayı olmasından dolayı akü, antifriz, silecek lastikleri, cam suyu antifrizi, lastikler vs ekstradan kontrol edilirkışlık bakımda neler yaptırılıyor ki....
1-19 Kasım tarihleri arası üç yaş altı araçlarda yedek parça işçilik ve aksesuarda %20 , Üç Yaş üstü araçlarda ise yedek parça işçilik ve aksesuarda %30 indirim verilecektir.
Ankarada bulunan Mazda kullanıcılarını kampanya döneminde servisimize bekleriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asalet abi bilgi verir. Aksesuarda uzaktan alımlarda indirim geçerli mi? Ve aksesuar diye arabanın yaşı göz önüne alınır değil mi?
Az önce sordum indirimli haliyle marşpiyel + spoiler işçilik dahil 1700 kağıt
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi