incirinaltı
Aktif
Az yemem lazım aslındaÇok çalışman lazım çoook
Az yemem lazım aslındaÇok çalışman lazım çoook
Arkadaşlar kazasız Sürüşler . Aklıma takıldı sormak istedim, Acıbadem merser mi ? Maslak evo mu ? Yoksa Bostancı ikiler mazda mı ?
Mazda Yetkili ServisleriArkadaşlar kazasız Sürüşler . Aklıma takıldı sormak istedim, Acıbadem merser mi ? Maslak evo mu ? Yoksa Bostancı ikiler mazda mı ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben Merser den fazlası ile memnunum
Biraz meraklıdırlar doğrudur ama epey zaman gidince aile gibi oluveriyor insanAbi adamlara bi parça sordum resmen sorguya çektiler beni yok sen bu kodu nereden buldun diye tutturdu
Ne kadara anlaştınız marşpiyel+spoiler a. hayırlı olsun bu aradaAbi adamlara bi parça sordum resmen sorguya çektiler beni yok sen bu kodu nereden buldun diye tutturdu
Abi spoilere 800 tl dedi bende dedim ki bu kodla bak bana bunun fiyatını ver 245 TL'yi görünce koptu adamBiraz meraklıdırlar doğrudur ama epey zaman gidince aile gibi oluveriyor insan
Ne kadara anlaştınız marşpiyel+spoiler a. hayırlı olsun bu arada
Sağol @Murat yarın marşipel ile spoiler siparişini geçeyim aklımın almadığı bir konu daha var bagaj havuzu alacagım incelermisin fiyatlarda bir anormallik var
Mazd6 Accessories
Steysin ile hatchback fiyatı 201 tl sedan 42 tl tuhaf geldi banaYok bu fiyat normaldir @incirinaltı 35 TL'ye almıştı galiba, hangi servisten sipariş vereceksin?
Steysin ile hatchback fiyatı 201 tl sedan 42 tl tuhaf geldi bana
Servis konusunda bir karar vermedim bir iki yerden fiyat alıp karar verecegim Herter yardımcı olurmu fiyatlardaİşte spoilerde öyle hb 800 tl sedan 245 tl
Servis konusunda bir karar vermedim bir iki yerden fiyat alıp karar verecegim Merser yardımcı olurmu fiyatlarda