- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Çıkma işi yapan yerlerden araştırmak lazım, bulunur diye tahmin ediyorum.Arkadaşlar merhaba
2004 model Mazda 3 sedan ön sol kapı ihtiyacım vardır bulabileceğim biri yada firma varmı bildiğiniz ?
Çıkma işi yapan yerlerden araştırmak lazım, bulunur diye tahmin ediyorum.Arkadaşlar merhaba
2004 model Mazda 3 sedan ön sol kapı ihtiyacım vardır bulabileceğim biri yada firma varmı bildiğiniz ?
Bey Otomotiv ile Rem Otomotiv var Ankara için tavsiye edilen servisler.merhabalar arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var yardıma ihtiyacım var aracım 1991 Model 323 Mazda Asedan (a) neyse bende bilmiyorum ruhsatta yazıyor
aracımında bir kaç eksiğim var tamamlamak istiyorum ama malum piyasa uçuşta. yardımcı olabilirseniz yada yönlendirebileceğiniz sağlam bir usta varsa fazla öpmeyecek) internete araştırdım millet uçuyor valla..
1. Sinyal Kolu sağlam ( 0 da olabilir 2. elde olabilir sağlam olsun yeterki)
2. Ruhsatın konulduğu sağ ve sol güneşlik
3. Sol arka kapı cam açma düğmesi (birde düğme çerçevesi 2 adet lazım)
4. Tavan Lambası
birde bunun dışında arabanın dış camlarında bulunan fitiller gitmiş onu nerede nasıl yaptırabilirim. ankarada birkaç yere sordum hepsi 2. el çıkma bak dediler bir kaç yere baktım bulamadım.
sizlerin yardımları bekliyorum
teşekkür ederim şimdiden.
Şasenizi atar mısınız? Özelden veya Whatsapp dan ( 0534 339 00 08 )Selamın aleyküm abiler Mazda 323 1999 familya aracım için benzin pompası arıyorum bulamıyorum nerden teğmin edebilirim orijinal sıfır arıyorum
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. Başınız sağ olsun.Merhaba, babam vefat edince mazda 323 familia 98 arabasi ortada kaldi. Satmaya elim gitmeyince bende ufaktan toplayayim dedim. Ama malesef toplayamiyorum. Sag sol ayna lazim. Arka stoplarin arasindaki bolum (sanirim reflektor deniyor) lazim. Sanayide bulamadim, internette sorduklarim sase numarasi kontrolu sonrasi uyumsuz cevabi verdi. Yonlendirebileceginiz parcaci varmi? Mumkunse internet uzerinden cunku Trabzonda yasiyorum.
Telefon ile görüşün.Tesekkur ederim. Servise sordum cok eski bir arac oldugu icin bulamayacaklarini soylediler malesef. Osmanli otomotivin sitesinde bulamadim.
Selamlar,
Bir süredir zamanla artan şekilde çukur, tümsek ve dönüşlerde alttan tıkırtı şeklinde sesler geliyordu. Ustaya gösterdim "2x Viraj Demiri Askı Rot" yazmış. Merser'e sordum parça başı 1710 + işçilik toplam 4200 civarı bir fiyat verdi. İstanbul'da temin edebileceğim tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?
Araç 2015 Mazda 3 Sedan
Teşekkürler.
Öncelikle çok geçmiş olsun.Herkese selamlar,
İstanbul dönüşü seyir halindeyken sağ ön davlumbaz koptu.
Orjinali 2500tl, Ankara'da bir parçacı da yan sanayisi 1250tl, mazdaparca.com isimli bir sitede de sıfır ve tayvan üretimi parça 600tl. Bu site hakkında fikri olan var mı acaba, güvenilir midir? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Şimdiden herkese hayırlı, mutlu bayramlar
Ekli dosyayı görüntüle 70328
Teşekkürler. Adem ustanın selamı vardı size, iletmiş olayım vesile ileÖncelikle çok geçmiş olsun.
Site hakkında olumsuz bir şey duymadım.
Ve Aleykumselam, geçen hafta görüştük bahsetmişti sizden.Teşekkürler. Adem ustanın selamı vardı size, iletmiş olayım vesile ile
Herkese selamlar,
İstanbul dönüşü seyir halindeyken sağ ön davlumbaz koptu.
Orjinali 2500tl, Ankara'da bir parçacı da yan sanayisi 1250tl, mazdaparca.com isimli bir sitede de sıfır ve tayvan üretimi parça 600tl. Bu site hakkında fikri olan var mı acaba, güvenilir midir? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Şimdiden herkese hayırlı, mutlu bayramlar
Ekli dosyayı görüntüle 70328
Her zaman olabildiğince orjinal ürünler kullanmaya çalışıyorum. Ama ilk defa bu parça için önceliğim yan sanayi idi. Plastik bir aksam olduğu için çok kıymet vermedim doğrusu. Bu tarz ürünlerde bile orjinal/yan sanayi farkı büyük mü? Bu parçanın bile orjinalini tercih etmek gerekiyorsa her parçanın orjinalini tercih etmek gerekir herhalde diye bir düşünce beliriyor aklımda. Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.mazdaparca.com ile sorun yaşamazsınız ama yan sanayi parça ile sorun yaşarsınız. Orijinal davlumbaz fiyatı gayet ideal.