Ferodo al geç
Karar verin, ya da yok mu arttıran mı deyim
Ferodo al geç
Karar verin, ya da yok mu arttıran mı deyim
Kullanan kullandığını söylüyor !Karar verin, ya da yok mu arttıran mı deyim
Ferodo okuyunca güven veriyor ya Kale lecola gibi hissettirdiKullanan kullandığını söylüyor !
2 sinde birine basıçan işte
Bülent, ben Çan'da yaşıyorum ya, Kale'nin merkezi ve seramik Fabrikaları burda. O yüzden bana aşina geliyorFerodo okuyunca güven veriyor ya Kale lecola gibi hissettirdi
Genelde, muadil kullanınca randıman alamadım görüşü var ya, o yüzden orjinal diyorum.Kullanan kullandığını söylüyor !
2 sinde birine basıçan işte
Balata üretimi gebzedeBülent, ben Çan'da yaşıyorum ya, Kale'nin merkezi ve seramik Fabrikaları burda. O yüzden bana aşina geliyor
Tek başına zor olur gibi geliyor bana.Ekli dosyayı görüntüle 65568
6'nın motor takozunu orjinal olarak temin eden @kadir kardeşime ve ekibine çok teşekkür ederim.
Şimdi asıl soru, bunu ben kendim değiştirebilir miyim? Lokma takımı ve arabanın kendi krikosu var. El atsam mı, yoksa hiç bulaşmasam mı?
6'nın motor takozunu orjinal olarak temin eden @kadir kardeşime ve ekibine çok teşekkür ederim.
Şimdi asıl soru, bunu ben kendim değiştirebilir miyim? Lokma takımı ve arabanın kendi krikosu var. El atsam mı, yoksa hiç bulaşmasam mı?
Usta konusu sıkıntı buralarda. Mazdayı gören zaten uzak duruyor. 626 varken bir iki defa salladı gittiğim usta. Ben de usandım valla ellerinden. Yapabileceğim bişeyse alıyorum anahtarı elimeHiç bulaşma riske değmez, alttan motorun yukarıya doğru kalkması gerekiyor...
Murat'ın dediği gibi motorun alttan desteklenmesi gerekiyor ve amatörler için en az iki kişinin olması lazım. İbrahim @ibrasoft baskı balata değişimi yaptıysa sen hayli hayli kulağı değiştirirsin diye gaz veresim var ama sen beni dinleme kendi mantığını çalıştır.Usta konusu sıkıntı buralarda. Mazdayı gören zaten uzak duruyor. 626 varken bir iki defa salladı gittiğim usta. Ben de usandım valla ellerinden. Yapabileceğim bişeyse alıyorum anahtarı elime
Övdün mü yerdin mi anlamadım abi ama neyseMurat'ın dediği gibi motorun alttan desteklenmesi gerekiyor ve amatörler için en az iki kişinin olması lazım. İbrahim @ibrasoft baskı balata değişimi yaptıysa sen hayli hayli kulağı değiştirirsin diye gaz veresim var ama sen beni dinleme kendi mantığını çalıştır.
Yazdıktan sonra tekrar okuyunca ülen dedim nereye varmış cümlenin anlamı...Övdün mü yerdin mi anlamadım abi ama neyse
Mantık basit aslında, bir lokma anahtarı ve kriko ile değişiyor, geçenlerde değiştim ben de 4.yıla girmiş diye
Youtube da arama yaparsa arkadaş videosunu bulur illaki. Biraz elinden iş geliyorsa kulak değişir. Şanzıman kadar uğraştırmaz
Triger,devirdaim seti hazırlığı yapıyorum ben de. Torklu sıkma için anahtar aldım.
Çıkmacılarda vardır muhakkak.tavan kol tutamağı arıyorum. Sağ arka kırılmış durumda değiştireceğim. Yardımcı olabilecek var mı?
Sıfır olsun orjinal olsun dersentavan kol tutamağı arıyorum. Sağ arka kırılmış durumda değiştireceğim. Yardımcı olabilecek var mı?
Ürün açıklaması yanlış bu ürün yan sanayi bir ürün.FSN520660B FSN520660A FSN520660B - Parça Hepsi
MAZDA 626 ROLANTİ MOTORU 1998 1999 2000 2001 2002 2003www.parcahepsi.com
Dostlar bu siteyi duydunuz mu daha önce? Adem usta çıkma rölanti motoru 3500 lira civarındadır dedi. Bu adamlar orjinal diyor bir de?
Sitede orjinal yazıyor fakat whatsappdan yazdım, yan sanayi dediler. Ayrıca elimizde kalmamış dediler.