Mazda' ya Forscan ile Bağlanmak... Arıza Tespit, Kişiselleştirme...

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
Motorda bunun için bir sensör var mı? BK/BL benzinlide motor yağı sıcaklığı için sensör olduğunu duymamıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motorda bunun için bir sensör var mı? BK/BL benzinlide motor yağı sıcaklığı için sensör olduğunu duymamıştım.
Yok ki duyasın

Ta2ydo

Sessiz
Araç Markası
Mazda BL 1.6D Touring
Araç Renk ve Tip
Beyaz Sedan
mrb.bu forscan uygulamasını telefona mı yükelememiz gerekiyor.

ibrasoft

Aktif
Araç Markası
Xmax 300 & İ20
Araç Renk ve Tip
Siyah - Beyaz
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
mrb.bu forscan uygulamasını telefona mı yükelememiz gerekiyor.
Bilgisayardan da kullanılabiliyor. Telefonla biraz daha zor kullanımı. Telefon için olanı google playde yok. Kendi sitesinden bir linkle indiriyorsunuz. Playda iken aldıımda 1 dolar civarındaydı programın ücreti, şuan ne kadardır bilmiyorum.

sarpworks

Katılımcı
Araç Markası
Mazda CX 9
Araç Renk ve Tip
White Pearl
Bilgisayardan da kullanılabiliyor. Telefonla biraz daha zor kullanımı. Telefon için olanı google playde yok. Kendi sitesinden bir linkle indiriyorsunuz. Playda iken aldıımda 1 dolar civarındaydı programın ücreti, şuan ne kadardır bilmiyorum.
aracin navigasyon sistemine forscan ile baglanabiliyor muyuz?

mevcut aracimda(2011 cx9) navigasyon unitesiyle sorun yasiyorum. durup dururken ekranda uyari cikti ve goruntu yok. sadece direksiyondan ses kontrolu vs yapabiliyorum. cikma aractan unite aldim. test amacli taktim calistirdim. baktim calisiyor, montaji yaptiktan sonra onda da ayni hata olustu. sanki navigasyon unitesi aracin ecusunu okuyup seri nosu bagdasmadigi icin hirsizlik korumasini aciyor gibi.

ibrasoft

Aktif
Araç Markası
Xmax 300 & İ20
Araç Renk ve Tip
Siyah - Beyaz
  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
aracin navigasyon sistemine forscan ile baglanabiliyor muyuz?

mevcut aracimda(2011 cx9) navigasyon unitesiyle sorun yasiyorum. durup dururken ekranda uyari cikti ve goruntu yok. sadece direksiyondan ses kontrolu vs yapabiliyorum. cikma aractan unite aldim. test amacli taktim calistirdim. baktim calisiyor, montaji yaptiktan sonra onda da ayni hata olustu. sanki navigasyon unitesi aracin ecusunu okuyup seri nosu bagdasmadigi icin hirsizlik korumasini aciyor gibi.

Bilmediğimiz bir araç. Normalde Forscan bağlanırken hangi modüllere erişebildiğini listeliyor ama bizde öyle bir modül olmadığı için yorum yapamayacağım. Bazı modüllerde sadece arıza kodu okuma var, herhangi bir ayar veya değişiklik yapılmıyor.

sarpworks

Katılımcı
Araç Markası
Mazda CX 9
Araç Renk ve Tip
White Pearl
Bilmediğimiz bir araç. Normalde Forscan bağlanırken hangi modüllere erişebildiğini listeliyor ama bizde öyle bir modül olmadığı için yorum yapamayacağım. Bazı modüllerde sadece arıza kodu okuma var, herhangi bir ayar veya değişiklik yapılmıyor.
Cevap icin tesekkurler

Yuzeysel olarak araca baglanip bir baktim fakat navigasyon/ana unite ile alakali bir modul bulamadim. Musait zamanda daha detayli bakip, gelisme olursa biraya yzarim

Üst Alt