Murat Yılmaz
Seçkin Üye
@incirinaltı senin ki 9.5 olan
11 den iyidir@incirinaltı senin ki 9.5 olan
Son durum nedir? Motoru harlamaya başladı mı yani?Birazdan keyfini sürmeye başlayacak, risk mi o nedir
O mesajı okudum geçen gün, faşo ağa yıkanıyor, tampon ayrığı giderilecek , sonra çıkacaz.Son durum nedir? Motoru harlamaya başladı mı yani?
nasıl hayal ettiğin gibi çıktı mi???O mesajı okudum geçen gün, faşo ağa yıkanıyor, tampon ayrığı giderilecek , sonra çıkacaz.
Hayal edememiştim kinasıl hayal ettiğin gibi çıktı mi???
sevindim abi tekrar hayırlı olsun.kazasız belasız varırsınız inşallah yuvanıza.Hayal edememiştim ki
Arabanın içi abartısız sıfır görünümünde,dışında şeffaf folyo var o yüzden görüntü net değil.
performans kıyaslama yapamadığınız için bilmiyorum ama bir uçak değil yani,6 biraz daha iyiymiş.
Konfor mükemmel içeri ses alma yok Ahmet Mazda 6dan daha başarılı diyor,Motor sesini duyamıyoruz140'lar da rüzgâr sesi var.Direksyon tepkileri çok iyi.
120 140 hızlarında seyrediyoruz yakıt ortalamamız 9.6...
Farlar iyi gösterse yolun kabasını alırdık
Oooo hayırlı olsun. Çok çılgın hareketler bunlar. Kazasız belasız keyifle binersiniz inşallah.Hayal edememiştim ki
Arabanın içi abartısız sıfır görünümünde,dışında şeffaf folyo var o yüzden görüntü net değil.
performans kıyaslama yapamadığınız için bilmiyorum ama bir uçak değil yani,6 biraz daha iyiymiş.
Konfor mükemmel içeri ses alma yok Ahmet Mazda 6dan daha başarılı diyor,Motor sesini duyamıyoruz140'lar da rüzgâr sesi var.Direksyon tepkileri çok iyi.
Hayal edememiştim ki
sevindim abi tekrar hayırlı olsun.kazasız belasız varırsınız inşallah yuvanıza.
Teşekkürler, amin...Oooo hayırlı olsun. Çok çılgın hareketler bunlar. Kazasız belasız keyifle binersiniz inşallah.
Rüzgâr sesi,öyle aman aman değil,Şuan her şey yolunda ama Zaman ne gösterir bakacağız artık..O motorun o sessizliği öldürecek beni. Güzel bir lastik ve fitillete bakım ile yol ve rüzgar sesi de hallolur, misss...
Sıkıntı mercekler de olabilir...Güle güle kullan @incirinaltı led ampul takalım sana
Koltuğa yapıştırmıyor ama sonrasında iyi hızlanıyor. Konforu anlatılmaz. Çok teşekkürler...Mustafa abi hayırlı uğurlu olsun, v6 motor ile bir yer uçağı hayal ediyorum Xedos'u. Hız ile bunu sağlayamıyor olsa da konfor ve heybet ile öyle aksettirdiğine eminim.
Teşekkürler, Bülent e dedim daha dönmedi dedi. Kısmet başka zamana, Bülent'e Hatay mutfağını anlattık kesin gelecek yakın zamandaHocam hayırlı olsun tekrar. Ben yetişemedim sana. Hala Ankara dışındayım..
siz gelmeseydiniz biz geliyorduk ne güzel hafta sonuTeşekkürler, Bülent e dedim daha dönmedi dedi. Kısmet başka zamana, Bülent'e Hatay mutfağını anlattık kesin gelecek yakın zamanda
Sen benim gelmem belirsiz deyince iz geldiksiz gelmeseydiniz biz geliyorduk ne güzel hafta sonu