Terbiye olmamıştır o, tersine iştah açmıştır...
Hiç Xedos'u olmayan neye yansınAslında xedos 9 un En ilginç özelliği arka tekerleklerin de dönmesiydi. Ben esas bu 4WS denilen özelliğine yanmıştım. Ama o nasip olmadı. Yine de bir uktedir içimde.
Hiç Xedos'u olmayan neye yansın
Nasip, bakarsın 1 aya almışım
Böyle aracı ilk senin alman lazım başkan, Adem usta varken sırtın yere gelmez ben ustadan korktuğum ve geçmişi bilinen bir araç olmadığı için cesaret edemiyom
Alması kolay abi, sıkıntı ondan sonra başlıyor zaten. Bi Xedos parasıda o esnada gittikten sonra 2.4 A alırızAl 3 ay Adem ustaya bırak her şeyi test edip elden geçirir
Alması kolay abi, sıkıntı ondan sonra başlıyor zaten. Bi Xedos parasıda o esnada gittikten sonra 2.4 A alırız
İlanı "bu araç hakkındaki düşünceleriz"e değilde burada paylaşıyorum (uygun değilse taşınabilir) hem sayılı bir araç olduğu hemde konuya güncel çekmek için
Mazda Xedos 9 1997 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 427886403
2 sene öncede 28 binden aynı kişiden ilandaydı, bir kaç ay ilanda kaldı. O zamana göre fiyat epey yüksek kalıyordu şuan içinde değişen bişey yok, sanki sene 2015
Bu fiyatın neyden kaynaklandığını buldum ben solaryum sanfoff varmış böylece bronzlaşacağım diye denize kuma güneşe ihtiyaç kalmıyor. İşe giderken bronzlaşıyorsunuzİlanı "bu araç hakkındaki düşünceleriz"e değilde burada paylaşıyorum (uygun değilse taşınabilir) hem sayılı bir araç olduğu hemde konuya güncel çekmek için
Mazda Xedos 9 1997 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 427886403
2 sene öncede 28 binden aynı kişiden ilandaydı, bir kaç ay ilanda kaldı. O zamana göre fiyat epey yüksek kalıyordu şuan içinde değişen bişey yok, sanki sene 2015
Bu fiyatın neyden kaynaklandığını buldum ben solaryum sanfoff varmış böylece bronzlaşacağım diye denize kuma güneşe ihtiyaç kalmıyor. İşe giderken bronzlaşıyorsunuz