süleyman46
Aktif
Katılıyorum. Her krizi fırsata çevirebilmek gerekBence elindeki fazlalıklar için ilan aç hatta yabancı sitelere bile ilan aç
Katılıyorum. Her krizi fırsata çevirebilmek gerekBence elindeki fazlalıklar için ilan aç hatta yabancı sitelere bile ilan aç
Keşke becerebileceğim işler olsa, Türkiye'de ilan verebilirsem ne mutlu bana. Xedos parçaları diye tek bir ilan veririm, ordan bulurlarsa bulurlar...Bence elindeki fazlalıklar için ilan aç hatta yabancı sitelere bile ilan aç
Keşke becerebileceğim işler olsa, Türkiye'de ilan verebilirsem ne mutlu bana. Xedos parçaları diye tek bir ilan veririm, ordan bulurlarsa bulurlar...
Bir yerden başlamak gerekir. Mesela forumda ben dahil iki kişi var diye biliyorum
Diğeri kim abi çabuk söle
Muro yıktın beniSensin işte
Yok ya bir abimiz daha var güzel de bir xedos u var.Muro yıktın beni
Klima kompresörünü Adem ustaya göndermeni öneririm Mustafa abi. Çözüm bulabilirler belki.
Hayırlı olsun.
Bu yaşta, bu segmentte japon amiral gemisininde tamir olmuyorsa Renocular klima arızasında değil kompresörü klima tesisatını komple yenilesin.Şu an usta çözüm arıyor bulamazsa öyle yaparım. Klima iyi soğutmuyor ve rölantide yüksek sesli çalışıyor, gaza basınca sesi kesiyor. Klimacılar kompresör ömrünü tamamlamış, tamir olmaz dedi ama yine de baktırırız.
Bilmiyorum ki..Motorların tork / beygir eğrisi aynı mı?
Olabilir, şanzıman farklı geldi bana da, dsg gibi saydırıyor maaşallah belki değişik bişey yapmışlardır..Şanzımandan kaynaklı olabilir...
626'larda HB ile Sedanında hızlanmaları ve viteslerdeki son hızları farklı. Faşonun da yeni şanzımanı Avrupa versiyon bir araçtan söküldü. Capon emmiler yıldan yıla dıştan değişiklik yapmasada içten ufak değişiklikler yapıyorlarmış...
İş çıkartma şimdi...Üçüncüyü bulalım mı
Ağzını hayra ....Üçüncüyü bulalım mı