Mazda Xedos 9'larda periyodik bakım esnasında kullanılan sarf malzemeler ve bakım ürünlerinin özellikleri, kapasiteleri, parça kodları ve bakım aralıklarını içeren tablomuz tüm sevip de kavuşamayanlara gelsin.
Tabloda yer almayan aydınlatmalarla ilgili kılavuzumuz da şu bağlantıda mevcuttur.
Periyodik bakım için zaman aralıklarını gösteren daha kapsamlı konumuz için de alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Tabloda yer almayan aydınlatmalarla ilgili kılavuzumuz da şu bağlantıda mevcuttur.
Mazda Xedos 9 İç & Dış Aydınlatmalar ve Ampul Tipleri
Mazda Xedos 9'lara ait kaynak buldukça paylaşmaya devam ediyorum. Böylece çok isteyip de Xedos almaya çekinen dostlarımıza (ismini söylemeyeyim de baş harfi @HakanEMRE ) :P cesaret vermiş olurum belki. Gördüğünüz gibi bildiğimiz ampuller kullanılıyor Xedos'larda da, korkulacak bir şey yok... :P...
www.mazdagaraj.com
Periyodik bakım için zaman aralıklarını gösteren daha kapsamlı konumuz için de alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Mazda Xedos 9 Periyodik Bakım Çizelgesi
Biliyorum Türkiye'deki milyonlarca Xedossever bu bakım çizelgesini bekliyordu. :p O yüzden ben de bu kullanıcıları daha fazla bekletmemek adına bir an önce Almanca öğrenerek kılavuzumuzu hazırladım. :D Çizelge 1998 ve 2000 yıllarına ait Xedos 9 kullanıcı kitapçıklarından derlenmiştir...
www.mazdagaraj.com