Bir yönden sana katılıyorum abi. Bu rakamlar kar etmek ve devamlılığı sağlamak çok zor.
Benim umudum Amerika apazarı içilen yapılan fabrika biterse Türkiye kotalarının artması.
Belki yıllık 10bin kotası olursa gelecek daha aydınlık olur.
Bende bir yönden sana katılmıyorum.
Mazda Türkiye şube olduğu için bire bir bağımsız düşüncelere ve uygulamalara sahip değil, iyi mi kötümü bu tartışılır ama iş kârlılık kısmına gelince; şube için ne talimat geliyorsa onu yapmak durumundalar, Onlar'ın da çok fazla dahli yok bu konuda... Kâr konusu en başa iliştirilirse; tarihinde yapmadığı kâr ve düşük stok rakamları ile çalışıyor Mazda. Yani; Mazda Japan için Türkiye'nin varlığı bir sembol gibi bence....
Amerika pazarı için hazırlanan fabrika geçen yazdan itibaren üretimde ve bazı Mazda'lar oradan geliyor. Mesele tamamen yukarıda yazdığım gibi Mazda Türkiye'nin elinde olan bir şey değil. Genel merkezin belirlediği kotayı satıyorlar, zaten kim olsa bu ülkede o belirlenen kotayı türkü söyleye söyleye satar...
Burada önemli olan; Türkiye'ye verilen kotanın ve beraberinde yapılacak olan organizasyonun türkü söylemeden hakkıyla neticelendirilmesidir bence.